Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Andrew Tate
dosao na podcast Bljesak.info hahahah
@Franko Osudjeni silovatelj koji je pobjegao iz Rumunije kako mu se ne bi sudilo, kreator piramida sheme, prodavac magle, sovinista i taj kalup.
Nepoznat je vama,granicna policija zna..znaci nije NEPOZNAT,nego vi amateri iz klix-a ne mozete otkrit..Deder me sad banujte,ne smije se Vama nista reci
Prahnuli mu cevapi pa naletio malo
Taj Andrew Tate ličeks je trenutno više googlan na internetu od trumpa, bidena, putina a kaze da mu se svidja bosna jer smo "tough people" a trener mu je bosanac
Andrew Tatica hahaha
Ne ložite se žene, ovo Bakir sletio. Išao u SAD da lobira za izborni zakon.
Kako može bit nepoznat? Može vama redakciji ! Carinskom osoblju nije 100% nepoznat!
Blaž Slišković i Meho Kodro
Zar se samo bogatima pridaje vaznost? E sirotinjo, ti se uzdaj u Allooha.On ce ti dati sve sto pozelis.Glavna uzrecica u Bosni je, prilikom svakog govora" Allah je tako htio i " Alloh te nagradio i dao ti svako dobro".A u stvari vecina njih ne misli to sto izgovore.Nemaju pojma o vjeri i njenom tumacenju.Prost narod i zaglupljen.
OK, ali kakve koristi od ovog clanka ako ne znate ko je dosao? Svi vec znamo da samo bogati koriste privatne avione..
Kakav zivot, obidjes pola planete za 2 dana
Andrew Tate je stigao u Mostar
Nikola Jokic.
Elon Musk je bio. Doszo da vidi fake most kojeg su Europejci srusili. Praljkovaca za to.
Svaka cast novinaru koji je ovu vijest napravio. Vi sa kliksa da mu platu za 10 posto povecate i nagradite ga.
Direktor ragbi kluba dosao.