Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ploči piše, jednu vreću zlata za mog sluntu
To nisu alijini citati nego citati ljudi koje je on citirao
Tačno - to su tuđi citati, a nepismenjakovići i poltroni iz SDA odmah ih "pokloniše" Aliji. I mrtvog ga blamiraju sve zarad sopstvenih koristi!
Kucni odgoj na visokom novou. Da znaju nesto pametno mozda bi i napisali, a ovako ocigledno da se radi o teskim glupanima. 👍🏼
Bravooo !!!
Nemam ništa protiv Alije, rahmet mu duši, ali nisu naši najmiliji ginuli da bi mi danas bili GLADNI!!!
Za macolu i sve stucite
Koja budala je ovo stavila ovu plocu ne samo da je moze politi farbom nego moze se i popisati na nju. Ova ploca trebala je biti na nekom postolju od tla makar 3 metra visine.
Ma daj kakav vandalski čin. Mogu i ja pisati po kamenju. Trebalo je navesti autore citata prvo. Ne znam sto se asocijacija mladih pali na ovo.
Lik koji u svojim knjigama poziva na utapanje bosanskih muslimana u jednu veliku muslimansku naciju i mjesanje sa Arapima i crncima je zasluzio ovo. Otvoreno je pozvao na bioloski genocid nad sopstvenim narodom
htjeli ne htjeli, sviđalo se to nekome ili ne, Alija Izetbegovic je dio istorije ovih prostora, isto kao sto je bio Tito, austrougarska monarhija, osmanlije... i to trrba prihvatiti. Mozes ne voliti nesto ili nekog od nabrojanih, ali barem ne skrnavi.
Bakir.
E neka baš😇
Da li su ptebojili i onaj: "Ujutro mislim jedno, popdne drugo a navečer treće"?
Jazuk
Zašto SDA nameče dojam da se ne može biti Bošnjak i ne poštovati Aliju. Zašto nameču da je nemoguće biti musliman i ne glasati za SDA?! Dokle ćemo više trpiti hobotnicu, infiltrirala se u svaku poru našeg već napaćenog naroda… trebati će nam 10 godina da ih se kutarišemo i ispravimo ovu nepravdu…
Opet antifa
Sjeme mu se zatrlo ko god je uradio. Prvo sto unistava nesto sto je vjerovatno postavljeno od budzetskih para (ne znam da li je) a drugo sto udara na citate prvog predsjednika BiH.