Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta je ovo, čim neko progovori neku pametnu, nađu se hahari da ga pokušaju ušutiti, Radončiču na tebe je red !!!!!
@burnbabe Konačno postoji nukleus, odnosno građansko udruženje koalicija „Prvi Mart“, koje će donijeti prevagu u srebreničkom genocide, kroz čije institucije je moguće oblikovati adekvatne mehanizme I iste aplicirati protiv zloćudne izrasline tzv. Bosanskohercegovačkog entiteta RS. Genocidaši su već prepoznali snagu, koju nosi ovo udruženje: šef Kluba poslanika SDS-a Vukota Govedarica: "Vlada RS je Suljagića trebala da zaustavi 2012. godine kada smo svi posmatrali šta se dešava u Srebrenici, a ne danas", tvrdi Govedarica i istovremeno iznosi stav da “Suljagića treba ozbiljno shvatiti, jer je pokazao da zna šta hoće, koliko može i vidio je da su nadležni u RS zatvorili oči u pojedinim momentima kada je u pitanju “1.mart ” i izbori 2012.”. “Vlada RS-a mora da "ozbiljno shvati taj pokret i na bazi iskustava iz izbora u prošloj godini u Srebrenici povuče odgovarajuće poteze". P.S. Samo pjenite genocidaši, jer i "poslije rata je rat", samo pravnim sredstvima..
@Turcin -....sa cetnicima bi trebalo ostrije postupati,oni ne zele suzivot s´drugacijim od sebe...!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izdrži Emire!!!
Srbi su uplašeni i dezorijentirani. Uplašeni su jer znaju šta su nam uradili i znaju da će to kad' tad doći na naplatu, a svakim danom su malo-pomalo slabiji Dezorijentirani su jer su "bosanske bukve", kako ih je jednom opisao zločinac Milošević.
Imanje ? Pa ima li iko kod nas kucicu i malo zemlje...
Pa to i jeste imanje. Riječ uopšte ne upućuje na nešto megalomansko, nego je oznaka vlasništva nad nekretninom.
Odakle njemu imanje?
Zaista odakle njemu imanje'
Naslijedio od Babe. Imaš li ti auto, kuću ili stan? Odakle ti? Zaista odakle ti? Imanje je oznaka za zemlju u nečijem vlasništvu. Izgleda da su vas sapunice dotjerale pa svi zamišljate neke megalomanske nepregledne površine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma to Suljagic garant zeljan medijske paznje nekom dao par KM da iscenira upad..
Prije neki dan majke Srebrenice isjekose ogradu i neovlasteno upadose na tudji posjed.. svi ste branili te matorke.. evo sada neko upade na posjed Muslimana, zasto ne branite onoga ko je to ucinio??????
Milutine... Ćuti života ti.
Majke Srebrenice su upale na posjed gdje su im ubili djecu. Sinovi onih koji su pobili djecu majkama Srebrenice, sada su došli na imanje Emira Suljagića. Samo se varaju, moj Milutine, ako misle da će Podrinjci opet stajati svezani, u redu, čekajući smrt. Ni svjestan nisi koliko su bijesni i jaki. Žao mi što Emir nije bio tu, da ih on lično dočeka.
Emire ti si noćna mora za ove srpske politićare ili zloćince kako hoćeš isto sranje oni nemogu mirno spavati zato samo nastavi brate
Ma to ti emire neki bili doveli svoje mame da ih malo nabiješ pa ćim si svjetlo upalijo oni se uplašili pićkice vlaške
Ovaj ako nastavi ovako, vratiti ce Dodika u zivot. Kad god Dodiku pada rejting u RS pojavi se neki novi Bakir Hadziomerovic da ga vrati u zivot. Samo sto je Suljagic previse glup da to shvati.
Filipe, ne rise. Informiši se malo i uključi se da pomogneš povratak Hrvata u Posavinu i Banjaluku!
STA HOCE TA SVETLANA DEBELGUZ DA SE ODVOJI I DA TUZI POVRATNIKE MUSLIMANE.ONA JE SAMO JEDNA CETNIKUSA U GENOCIDNOJ TVOREVINI I NISTA VISE.NEDAJ SE EMIRE MUSLIMANI SU UZ TEBE.NEK ONA PRICA SVOJE SUPLJE DODIKU LOPOVU.A SVI ZNAMO DA SU TI RAZBOJNICI LOPOVI STO UPADAJU NA MUSLIMANSKA IMANJA DA IH PLJACKAJU GENOCIDASI SRBADIJA
1. Povratnike BOŠNJAKE 2. BOŠNJACI su uz tebe 3. BOŠNJAČKA imanja Obratite pažnju i ne mješajte vjeru i naciju - to bi bilo kobno za nas zbog predstojećeg popisa stanovništva.
Ovo je trnitak da se stane u njega i da mu se da
Suljagic je ubica :)
jeste ,ubija genocidaše u pojam !
@hombresa Na to sam i mislio :)
Apsolutna podrška gospodinu Suljagiću. Veliki broj Hrvata je protjeran iz genocidne rs i niko, baš niko se ne bori za njihovo elementarno pravo da se vrate na svoje. Na sramotu tzv zaštitnika i samoprozvanih lidera tog istog naroda.
1 Mart je građanska koalicija, otiđi im na stranicu i uključi se, vidi kako možeš pomoći povratak Hrvata u RS.
svi vicu" izdrzi Emire" a niko guzicu ne pomjera ispred racunara.... neka neko kaze hajde da se organizujemo pa da pomognemo covjeku npr kad Emira ispituju u policiji ili sudu trebamo svi da idemo ispred suda ili policije, da Emir vidi da nije sam
Puna podrška Suljagiću,hrabar je to čovjek,preživio je genocid a to je za ove iz manjeg BH entiteta prilično frustrirajuće,posjetite stranicu"1 mart"i telefonski donirajte ovu udrugu: http://www.prvimart.ba/
Čovjek pokušava da ublaži pomnšti rezultate genocida koje ova izdajnička ufol "Bošnačka " žgadija od sdp-a i sbb-a u vijeću ministara zdušno potvrđuje .Bravo Emire !