Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebamo biti vise ljudi, a manje sve ostalo. Tuga
Neka pociva u miru Bozijem. Nedo Bog nikome ovakvog iskusenja. RIP dragi Matej.
Cuj to hvala Beogradu, e jesi naivan, Beograd ti ubio sina a ti se zahvaljujes.
kakva velicina od covjeka, aferim.
Pa ko ubi momka ako nisu beogradjani velikog srca?
Mir Gospodnji daruj mu Gospodine i neka mu vjecna svjetlost gori. Amin Porodici puno snage da sve ovo izdrze,nedao Bog ni kome dragi.
'Poslije ovog bicu bolji covjek.' rece i svima odrza lekciju sta je zapravo najbitnije u zivotu. Pocivaj u miru Matej. 🕊
bravo za izjavu, svaka cast Beogradjani
Pa dokle više novinari pa pustite ljude na miru majko moja mila.....
Kakvo dostojanstvo i kakve rijeci COVJEKA nakon ovakve tragedije...Veliki naklon i moja sucut gospodine Peris...
Neka ti je laka zemlja mladiću, obitelji iskrena sućut 😢
Jedan izgubljeni zivot se pretvorio u politicku farsu. Zasto je Porfirije prisutan. Zasto ovoliko lazne sucuti.
Razumijem tugu porodice, i lijepo je sto su se svi u Srbiji potrudili da pronadju njegovog sina. Jedino ne razumijem zasto se ovoliko paznje posvetilo nestanku jednog covjeka, a na hiljde nestalih u Bosni i nema ni priblizno toliko truda da se tim porodicama nadju makar kosti njihove djece, a Srbija bi tu sasvim sigurno mogla pomoci.
Svi ovi koji su dislajkali moj komentar ili nisu razumjeli sta sam htio da kazem, ili su zlobni. Nista ruzno nisam rekao, samo sam pozvao na fer tretman svih ljudi koji su nestali. Jer i majke Bosanske djece traze svoje kao sto je i ovaj covjek trazio svoje djete. Samo budala moze da to dislajkuje.
Pocivao u miru Bozijem
Za mene je gospodin Peris heroj,moja sucut.
Pa nisu to prljavi srbi iz bosne.
Beogradjani su uvijek bili veliki ljudi, nisu to sumljaci sa Romanije i istocne Bosne! R.I.P