Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi su zautavili rat Dejtonom u nadi da cemo u miru napraviti nesto od ove drzave ali osim lopova dalje nismo dobacili.
Narodi su prevazidjena kategorija. Pripadništvo narodu podrazumjeva obrede, folklor i jezik. Na Balkanu je još uz narod zalijepljena i vjerska ideologija. Dakle Balkan je uz Bliski Istok najzaostalije podneblje na svijetu. Radikalni neuki elementi se isključivo vežu za narod ili vjeru. Pripadništvo narodu je potrebno samo bezvrijednim dok samoodrživ vrijedan čovjek zbog naroda trpi samo lošu upravu, rdjavu vlast i pljačkaške zakone.
Vreme je za Vojvođanki front. Jedino udruženi u Vojvođanski front možemo ostvariti prava koja su dobra za Vojvodinu i sve stanovnike Vojvodine. Kada kažem Vojvodina mislim Slobodna Vreme je
Pricaju nam samo da se dogovorimo, pa mi to nemozemo. Koljaci su ostali isti, zamislite da je Hitler osto na vlasti poslije drugo svjeskog rata. Jos uvijek igraju pokitiku podjele. Cuj republika Srpska, nije i moja je a ja nisam Srbin.
Ukunuti deyton i napraviti drzavu po uzoru na Srbiju ili Hrvatsku i jedino NATO cuva BiH i medjunarodni ugovor inace bilo bi ovdje opet guzve.
KAKVA DAJTONSKA PODJELA??????
Republika Bosna i Hercegovina. Kome se ne dopada imaju rezervna državljanstva.
Nenad Cvarak
molim prevod na bosanski ne razumem ovog serbina.
Ti bi prijatelju u svakoj pravnoj državi bio u zatvoru, dovoljno je što ti je kum Opačić izrešetan kao vođa veterničkog klana. Da ideš u zatvor ili da visiš zajedno sa svim kriminalcima koji u poslednjih 30 godina, a i duže koriste ovakva nesređena i unesrećena društva. Bitno je da si sa naprednjacima u koaliciji u Novom Sadu. Bando
Nadam se da Srbi iz RS imaju barem malo mozga u glavi da odvagaju ko ce Beogradu biti miliji u slucaju neke buduce preraspodjele na Balkanu... Vojvodina ili RS?
mi inhoceko da se samoorganizujemo u drzavunkao Kosovo u cemu je razlika? ovo je uzeo debele pare da laze i skirivljuje istoriju
SONJA BISERKO osnivač i predsjednica Helšinskog odbora za ljudska prava u srbiji kaže: kompletna srpska istorija je jedna velika laž.
Cilj srpskohrvatske politike je da se blokadama i opstrukcijom stekne utisak neodrživosti države BiH, ali zaboravljaju da je najgore iza nas i da faktor VRIJEME ide nama u prilog, jer jednako iscrpljuju vlastiti narod koji traži hajra po Irskoj, Njemačkoj... pa kad ispraznite svu srpskohrvatsku omladinu, shvatićete da ste džaba krečili. 😁
Pola Beograda nema kanalizaciju i fekalije izbaciu u rijeku.Jedini glavni grad u Evropi koj nema kolektor je Beograd.srbija zna da su se sve susjedne države dobro naoružale i da se srba više niko ne boji.