Ukida se princip dobrovoljnosti
0
Nema više bježanja od zakona u zemljama regije
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam osjecaj opet petarde se bacaju--daj Boze-koliko se da primjetiti da se nastoje ugovori potpisivati na razini entiteta-red bi bio na nivou Drzave ili?
Sta ces sad Ante Jelavicu,Glavasa,i onaj sto je ubio Vedrana Puljica. Nastavite tako,i polako idemo ka normalnim zemljama...
E sad kad krenu sudjenja i hapsenja. Osudimo recimo Mesica i Tadica za nesto, a onda ga uhvate u Hrvatskoj i Srbiji i tamo u zatvor. A onda oni nama vrate isto. Svako se zatvara u vlastitoj drzavi. Pravo interesantno a nije ko do sad ko fol ga osudis a on pobjegne.
Još kad bi se retroaktivno primijenilo...ali sumnjam da će se i u budućnosti primijeniti....
hvala ku.rcu na udarcu
odlicno! nadam se da ce se i u praksi sprovodit! por iz brckog