Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz današnje perspektive se jasno vidi da Goli Otok nije bio nikakav hir Titov nego stvarna potreba.
SBB odlazi na deponiju akbgda!
Ma sve ove kantonalne/opstinske/mjesne zajednice skupstine ako hocete zadrzati onda nek vam ti "parlamentarci" rade volonterski. Pa koliko toga ima + pomocnika, zamijenika, dozamjenika i sekretarica svih navedenih svicarska bi propala za 5 godina, a ne mi.
Narod na aparatima ... moš mislit'. Sve dok i jedna plata dolazi - nikog nije briga ...
Ili u prevodu islamista Softić pušta niz vodu Begu kriminalca. Na TK sada ima GOT u SDP i GOT u SDA.
Ta ce Tuzlacima vlada.Imaju nargila barove.Nicu ko posle kise...Uvalise im stambenu zgradu na sred trga...Uskoro ide jos jedna gdje stara opstina bila haha.
ljudi pazite šta pišete na klix komentarima,jer to neko i čita,pa bolje napisat nešto lijepo i pametno,a ne prostipat vlastite frustracije i hejtove. nije prijetnja već konstruktivna kosultacija.danas sutra če netko u vas uprijet prstom i reć eno ga onaj što suje majke bjež od njeg to je incestoidan paćenik :) . a šalim se neče niko uprijet prstom jer je ovdje sve tajno :=)=))
@ratomir a i nebitni ste tako da pišite što hoćete , sve je to odraz kućnog odgoja,vlastite naobrazbe i kulture-
Mammu vam zimzgu svima redom...a plate idu uredno...!!!
Cirkus se nastavlja
Izjava Alije Izetbegovića, koja danas služi kao nacionalromantičarska potvrda nepokolebljive i samosvjesne opstojnosti muslimana:"Bosnom nikad niko nije uspio da vlada, uvijek mu se to samo činilo." , može razumjeti i na drugačiji način, da je Bosna i Hercegovina, u bošnjačkomuslimanskom iskustvu, oduvijek tolerisala svaku ideologiju, okupacionu vlast, državu i režim, ako one nisu dovodile u pitanje izvorni etnonacionalni mit, interese vladajućih kasti i islamski ethos.
Ma važno je da ste Serve i Hrvate bez problema izabrali.U republici genocidnoj Bošnjaku nije dozvoljeno ni ulicu da čisti a da bude plaćen iz budžeta.