Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islam je siguran u Sarajevu, a ostali se snadjite.
Otkako su došli na vlast nama \"cvjetaju\" ruže, kao i dosda!
OVA VLAST nema problema IMA SVOG KEŠ MAJSTORA, BEZALKOHOLNONOG, NA MARIJIN DVORU ,U BRISTOLU U UNITICU,ZA POKRIVANJE NJIHOVIH KUĆNIH POTREBA I SVJETSKOG PRVENSTVA U KUGLANJU.Struju ovaj veliki \"investitor \" SIGURNO NEĆE PLAĆATI.ON JE NJIHOV drug i paša..ZNA SE KO JE NOVI DIREKTOR ELEKTRODISTIBUCIJE.DEČKO KOJI OBEZBJEĐUJE UMJESTO SBIH, OD SADA I NASDALJE, SDP I SDA.
Na pijacu kada podjem ja Plase me GRASOVA vozila Neima djela sto ne otpada Neima dana bez udesa Tuzna je moja sudbina Vracam se praznih cekera Al strasi me huda istina Iz GRASA se niko ne vraca Ne trebaju nama cakije Kad u talu su GRAS i Bakije Hoce to kad vozaju Sandzaklije!
Dobrinju i Dobrinjce cuva Damir. Nista se ne bojte.
Strah nas je. U SARAJEVU ĆE STRUJA POSKUPJETI ZA 47,4%, A NIKO NIŠTA NE ČINI DA TO SPRIJEČI. DOK SE MI, GLUPI NAROD, GLOĐEMO OKO DJEČIJEG PROSJEKA I VJERONAUKE U ŠKOLAMA, POLITIČARI NAS ODRADIŠE ZA 47,4 %. ZAŠTO SE OKO TOGA NE DIŽE FRKA? NIJE NAMA VAŽNA VJERONAUKA, IMAMO MI SVOJIH PROBLEMA.
E, pismeni moj papak, ne znaš ni ono što misliš da znaš. Prvo, nema ti \"mehkog dj\" u daidži i amidži, nije \"dj\", to jest \"đ\". Ako baš hoćeš da znaš, to ti je iz turskog, gdje se ovaj glas piše sa \"c\", kao u \"cami\" - džamija (nikako \"đamija\"). \"Avlija\" ti je isto domaća riječ koliko i turske daidža i amidža, i došle je iz turskog, također, samo vuče korijen iz grčkog, gdje je značila \"dvor\", ali i \"dvorište\".
Nikad više nije bilo c.igančina onih pravih crnih po Sarajevu nego sada,niti one ši.ftarske mafije ko ni s.andža.
razgovarao sam da jednim Srajevskim policajcem davno jos , mlad momak \"Vikicevac\" prava raja i kaze meni : \"sto se raja zali na bebzjedonosnu situaciju ?, kada uletimo u frku i pitamo gradjane da svjedoce i daju nam informacije svi se usute ko\' Pi..KE ! NIKO NE ZELI DA OTKUCA KRIMINALCA ,da idu na sud i svjedoce i zato ih sudije i pustaju ! a garantujem bilo ko da svjedoci licno ce ga nasa specijalna jedicia cuvati dan i noc, ali ? svi sute a poslije se zale da policija ne radi svoj posao \" a sudija ne moze osuditi bez svjedoka i cvrstih dokaza ne budimo Pic..ke Sarajlije pomozimo policiji ! suradjujmo sa policijom
Ukratko. Ovaj lik kaze da je meni u Sarajevu sve potaman sto se tice sigurnosti i ostalih za zivot manje vise \"nevaznih\" stvari. E pa ja cu od tog potaman preko grane za mjesec dana. Da se vise ne vratim u ovo blagostanje i ovakvu sigurnosnu situaciju.
nista se vi nebojte srbi, svako malo jedan dio nezaustavljivog odcjepljenja BiH od Jugosmrdije se desava. Prije rata je bilo nezamislivo uzimajuci u obzir malu i neprimjetivu populaciju Bosanaca, ali tito vam je SVE izgubio a i Srbija je SVE izgubila, i koliko god nevjerovatno, BiH ce dobiti i vrhovni Sud i sve sto treba. Vi mozda mislida da je Bosanski cilj izbaciti sve Srbe iz Bosne pa fol nismo uspjeli? E pa nismo mi srbi, nemamo mi takve ciljeve, mi smo Bosanci i mi imamo obraza.
Naravno da ima razloga za strah, Crveni Kmeri su na vlasti. A zna se kako se završi svaka vladavina Crvenih - u krvi.
je li ono Željko Komšić prijetio da će Cerić \"dobiti po prstima\" kada je vrijeđao Emira Suljagića ili sam ja nešto pomiješao...
Evo Cerićeve guzne muhe
Evo kako to rade u sdp-u http://poskok.info/index.php?option=com_content&view=article&id=28297:nihad-imamovi-uradio-sam-ta-je-bilo-do-mene&catid=89:bh-lonac&Itemid=401
Samo je smrt sigurna, sve ostalo je laž! Go SDP, go!
Dragi druze \"Molim\" Garantujem ti svojom partijskom cascu i postenjem da si jeo pasulj i boraniju, a sada pametujes o jeziku. Nisi znao nase domace rijeci \"avlija\" \"mahrama\" \"dajidja\" \"amidja\" itd...