Vujičić o Danu državnosti
0
"Nema razloga da upućujemo zvanične čestitke"
Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@argoth O kakvoj ti bivšoj BiH govoriš, jarane ti si zaostao 20-30 godina, vrati se u sadasnjost!
mislis bosna I HERCEGOVINA, labava zajednica RS i Federacije HRVATA i bosnjaka, od kojih je Federacija labava zajednica 10 kantona. inace, nema razloga da upucujemo bilo kakve cestitke. 25.11 bivse bih, nema nikakve veze sa ovom bih.
a ne kontam šta su se više uzdigli ovi probisvijeti i fašisti. brate, mrš nazad u Srbiju ako vam se ne sviđa ovdje. ovo je Bosna seljačine jedne. nikad nećete podijeliti ovu zemlju! živjela Bosna!!!
i dok vi radite ja vam guzim zene haha
nije 24, nego oko 27-29%, plus kad dodas doboj prijedor brcko, izgleda mnogo bolji..inace ja svaki dan oduzimam metar po metar tkzv rs ha ha ha
Ja kad izvadim kur**, uvijek mi predje ovih 24% teritorije i ode u republiku srpsku, a oni tamo ga uvijek puse, pa bih volio da uzmemo još teritorije, oko 70%, da mogu na miru izvaditi kur** da ga ne pusi svaka suga!!!!!!
u bivsoj bih hodza nije ovoliko urlikao po gradovima. u bivsoj bih je alija izmetbegovic bio u zatvoru gdje mu je mjesto. danas imamo pederaciju gdje hodze i vjerski fundamentalisti vladaju sprovodeci seksualni aparthejd.
To legendo, kakav ba praznik. Drzavni praznik u Federaciji znaci da je Federacija drzava. E super onda je logika da je Bosna konfederacija. cccc
Specijalan pozdrav za sve srbe iz Sarajeva od Mahtija Ahtisarija. Kaže, drago mu je da ste tako sretni i veseli, uskoro dolazi po Vojvodinu!
Dan.as sam kup.io cri.je.vo. Gu.rnuo jed.an kr.aj u g.uz.ic.u a dr.ugi st.avio u us.ta da osj.etim mi.ris rod.nog kr.aja. HEPI US 24% BRDSDEJ
Danas je odigrana poslednja utakmica baraza za odlazak na svjetsko prvenstvo. Sastale su se reprezentacije Portugala i 24%. Portugal je slavio sa 2-0. Selektor 24% je izjavio da 24% nije imala srece i da su neki igraci sabotirali utakmicu. Sumnja se i na doping slaninom od strane nekih igraca. Miralem Pjanic nije igrao zbog povrede organa za varenje nakon prezderavanja prasetinom u kuhinji hotela Holidej Hin.
Znas sta ti je rekao i potsjetio nedavno u Beogradu Turcin ,odnosno clan NAT-a. Zato bolje ti je ne seri . SMRT GENOCIDNOJ TVOREVINI.
Najnovija clanica UN, 24%, je predala kandidaturu za Savjet Bezbjednosti UN. Predsjednik 24%, efendija Silajdzic je zahvalio susjednim drzavama na podrsci sa posebnom zahvalnoscu Republici Srpskoj koja je pruzila nesebisnu podrsku svom susjedu.
Ruski predsjednik Medvedve razmatra mogucnosti prosirenja gasovoda Juzni tok i postavljanje jednog kraka na 24%. Ulaz gasovoda ce biti u Zvorniku a gas je namijenjen potrosacima u Sarajevu i Zenici. Gasovod preko 24% u ukupnoj duzini od 43 km bi mogao biti izgradjen za 2 dana a kontrola ulaznog ventila ce biti povjerena Milojku iz Zvornika koji ce biti redovno snabdijevan grahom tako da bude i dovoljno gasa za 24%.
1 / 3= 24 %