Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to objasniti MUP ovoj šaltersusi koja pije kafu ili jede pitu?
@Rabbit sta objasniti? Neces ni dobiti kaznu u ovom slucaju te ni saltera vidjet.
jest, jest, oni imaju uvezani IT sistem pa će znati kad je policajka regulisala saobraćaj pa koga je kamera u tom periodu slikala neće dobiti kaznu, how yes no...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo polako, pocet ce dolazit kroz koji mjesec... Trebaju pare za helikopter
hahhahaha, vidjeces kad ljudi dobiju kazne, pazi sta sam ti rekao hhhahaha
Gubljenje vremena na dokazivanju u ovako ažurnom sistemu... nema veće kazne.
xtz rexi
Pa ovakve gluposti i pitanja su samo dokaz koliko je naš narod zatucan i nepismen . Znate li vi 7 glavnih saobraćajnih pravila od kojih je na prvom mjestu POLICAJAC NA RASKRSNICI , znači da je on glavni i reguliše saobraćaj , čak je važniji i od hitne pomoći .
Ko je god polagao vozački ispit trebao je naučiti ako je policajac u raskrsnici bez obzira rade li ili ne semafori, policajac je glavni
@ecipecipec1 Najjace mi je kad dodju pa kofa regulisu raskrsnicu, a bukvalno pustaju po semaforima. Oni se slomise mlatarajuci ovima sto im je zeleno da idu na zeleno i ovima sto im je crveno da stanu na crveno. Koja je poenta?
Original fočanski bem te grade na šta si spao!
Oce li oprostit i meni sto je Registracija istekla? 🤣
policajka = rupa u zakonu 😁🍻
Jao kako ovo roadaar zvuci seksi i jebizovno,ko da je Minkena.
Radar slika kao da je pornic
Nema od toga ništa svi koji su zabilježeni kamerom morat će se pravdati.Da nije snimak objavljen na fejsu nebi niko ni spomenuo.
Takodjer Sam uvjeren da nema neopravdanog Sata kad nastavnik/ca pusti dijete da ide kuci. Eto Novi clanak jebivjetrima s klixa.
Ovaj postupak policajca je prekrsaj sam po sebi. Jer, prvo se semafor iskljuci ili prebaci na zuto pa se onda regulise saobracaj.
@dzisfa:) nije istina, po piramidi je saobracajac iznad semafora tako da bez obzira da li je semafor ukljucen ili ne saobracajac daje pravo prvenstva
sa semaforom mup nema nista, nego kompanija koja ih odrzava, mislim da se step zovu il tako nesta. A i sve jedno je da li je na semaforu zeleno zuto ili bilo koje drugo kad je policajac tu
Mene stid ispred ove trebe što komentariše. :(