Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imena kolega...zelimo imena
Čuj kolega, pa ne radi Nelson u Bingu
Tako je, samo imena.
Bakir Izetbegovic tako reci
Opstruira Amerika cijeli svijet moj pasa. Mozda je vrijeme da se gubite s nasih prostora, svakako ste beskorisni ovdje!
DODIK I COVIC!!!!
ovaj naplacuje i zrak koji izdise
Ide izborni zakon... Drži te se turci
Kako je samo lik dosadan i licemjeran
Navedi imena ko opstruira i zasto...zasto niko ne smije raci imena onih koje smatraju odgovornima
Pa eto, mogu se lako zakoni prekopirati iz drugih zemalja, pa da to bude demokratski, a ne od domaćih baksuza.
Eureka Sjedi 5
A koji su to?
Rijesiti problem biranja hrvatskog clana predsjednistva i ne dozvoliti vise nikad slucaj Komsic. Takodhe glasanju iz inostranstva postom je vise dosta, prvo sto dijaspora uvijek bira desnicu, drugo sto se manipulise koveratama. Imate opstinu u Rsu gdje je sadansji nacelnik dobio to mjesto tako sto je dijaspora 100% glasala za njega (hrvati birali Srbina) a da apsurd načelnik je 95.g tj ti koji su za njega glasali sigurno ga nikad na ulici nisu sreli a kamoli upoznali sa njegovim programom.
Dijaspori zabraniti glasanje, uvale nama debila, a oni gore cesu jajca dok se mi sa kretenom patimo, pobjego si nemas pravo glasa, ili se vrati pa zivi 4g sa tom budalom koju si birao
Koji su to politicari Vasa excellencijo, zasto ne kazete imena?? Nije valjda ambasador najjace drzave ostao bez .uda?
Više je nego jasno da je Amerikanac mislio na riđog kočničara svega!
Dobro jutro Nelson, it took you a while to realize that. U nas je sve opstrirano od respirators, izbora do Zambia za zabranu pusenja.
recite otvoreno koji su to lideri manite se vise suplje.
You are right, Your Excellency. And indeed the time has come to stop this medieval way of conducting politics in BiH. God Bless America!