Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsite sve u zavodu. Zasto mup i sipa nisu ukljuceni u ovo? Jel tuzitelji spavaju?
Ja ko je o nama brinuo u pandemiji...dobro je iko preživio
Nije voda iz uvoza nego sa teritorije BiH što je još najgore. Svoj narod truju i onda zabrane da se objavi čija je voda i to preko vlade došla zabrana
Pa nemoze se biti malo trudan tako i ovo ima bakterija, pa nema, pa ima malo. Ma cirkus od Zavoda kao i sve u ovoj našoj BiH. Nek se narod zruje samo da se pojedinci bogate i nedaj Bože da se sazna koje i treba mu čuvati guzicu a narod ko ga j...nek se nastavi trovati. Sram ih bilo.
Moze malo! Hebu oni narod svaki dan. Malo po malo!
Šta drugo očekivati od korumpiranih kriminogenih sda zelenih kmera.
Šta drugo očekivati od korumpiranih kriminogenih sda zelenih kmera.
Ona nije radioaktivna ona je malo radioaktivna..... Sve pogodili....
idioti, zašto vrše analizu voda ako ne kažu koja nije zdrava i zašto je ne povuku iz prodaje.
Dodje mi da odem uzeti sve uzorke flasiranih voda, platim analizu i objavim rezultate.
Odlična ideja. Ako imaš viška novaca, go for it! :)
Pravilnik na koji se pozivaju a to je pravilnik o prirodni, izvorskim i stolnim vodama FBiH kaze:Članak 14. Voda na izvoru i na tržištu ne smije sadržavati:patogene mikroorganizme, bakteriju Escherichia coli i druge koliformne bakterije te fekalne streptokoke, odnosno enterokoke, sporogene sulfitoreducirajuće anaerobne bakterije i bakteriju Pseudomonas aeruginosa u bilo kojem ispitanom uzorku.
Flaširanu vodu nikad ne pijem. Ako nemam sud za vodu, kupim flašu, prospem sadržaj, natočim vodu, napijem se i istu nosim praznu do sljedeće potrebe za žeđu. Nešto što stoji mjesecima ko zna gdje, nikada ne bih sasula u sebe tek tako. Neka hvala.
Saljite sve vode u Sloveniju na analizu Ovdje je malo trovanja dozvoljeno. .
Šta reći, ako se zna da čak postoje i "dozvoljeni nivoi" arsena, kadmijuma i žive u dječijoj hapici...
Spašavaj Janu Jamnicu stigla naredba iz stožera.
Sve inekako,ali fekalne streptokoke,to je alarmantno.
sve ih treba tuziti i naravno suspendovati do konacnog otkaza..ti uposlenico nemaju vise povjerenje gradjana...ako njihovi nadlezni nece da daju informacije onda je svaki uposlenik duzan da po svojo savjesti obavijesti gradjnai o stetnosti po zdravlje..ovdje ocito nema savjesti i ne treba da rade taj posao