Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO put će ubrzati ulazak dodika u Vijeće ministara! ;)
@CrnaKokos Napravite razlaz odma kokosaru...pakujte kUfere i pravac hr, Irska ili eventualno Njemacka! Od izbornog zakona po mjeri uzp-a nema nista po cjenu rata....a za rat niste sposobni jer ta saka jada u kamenjaru nije sposobna ratovati sa jednom opstinom u Sarajevu a ne protiv drzave, od hr ne ocekujte pomoc jer ona je u EU i ne pita se niti smije bilo sta uraditi bez odobrenja! Razlaz i sretno vam bilo
@archi_a @CrniJastreb Za Hrvate bih bio koban razlaz jer jedino mogu dobiti teritoriju od stolaca do Livna. To izrađe nekih 10% BiH,a da pricamo o Mostaru 50% bosnjaka ili Srednjobosanskom kantonu 70% bosnjaka od toga nema nista kao i o kantonu 10 Drvar,pola Glamoca i ostala mjesta osim Livna.Zato Hrvati znaju da je koban razlaz jer bosnjaci dobijaju 40% federacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dodik jedva čeka da pomogne ulasku u NATO. . Hahahahahhaha
Dragan Covic je najobicniji Dodikov privjesak
Ulazak u NATO će ubruati kad priznate Kosovo debili bolesni
ovaj pigmejac il je dobro lud il se dobro gudrira....
Priprema Čovic novu knjigu itervjua i izjava, izdanje za Nobela.
Samo cu reci kao Alan Ford
Biće bolje akoBogda
JE.ES COVICA, STO KAZE G. KOMSIC???? SAMO SE NJEGOVA SLUSA:):):):)
Nisam simpatizer Bakira i SDA al nije ni njima lahko sa ovim rusiteljima Bosne
Da sumiramo: Dodika i Covica ko nije upoznao - skupo ce ih platiti...
Nedo ti bog u putu ga sresti.kažu ,faca i oči ko noć .pravi psykopata.
Koji su to milioni eura u "drugarskoj" vezi dodika i covica da se ovako podrzAvsju uzajamno.
Vidi ti ko odlucuje o sudbinama i nasim zivotima evo vec 20 i kusur godina!!!
Ja budale Covica,..hahaa
Dragan je najbolji SANU ucenik, iza vucica svakako... sve je logicno sto kaze jer se ponasa bahato i zna da se vrsi pritisak da ANP ne ide nikako, kako to pomaze Hrvatima katolicima u BIH zna drgan i boli ga Taki za katolicima u BIH, samo ga zanima hercegovina..
Tebi krivousti najbolje je da ideš kod gospojre Kolinde. Pusti bolan našu napaćenu Bosnu i HERCEGOVINU.
Ovo je bezizlazna situacija. Sve se vrti u krug. Dosadni ste
Kod Kolinde. Ona će ti ga odmah promijeniti.A u Bosbni i Hercegovini nećeš to doživjeti. Jasno je šta snjeraš. Ne sekiraj se vratit će tebi Dodik Posavinu....