Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaznjavaj stoku ne caspitanu.Gdje je komunalna Policija.Okaciti table Sa Cjenovnikom kazni.Kamere.
Pa zadto nije snimio tablicu?
Pa ovaj je snimao za lajkove,a ne da bude od koristi.Znaci,vaznije liku da odmah video postavi na drustvene mreze,nego da anonimno snimi ovog seljacinu,tablice i anonimno prijavi. Ali,ne. Vazni su lajkovi bolesniku.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pun grad kontejnera u koje možeš bacit smeće i onda ovo smeće od čovjeka dođe u prirodu i ovo uradi. Po džepu dobro udarit da se opameti ovo go*no.
Sumnjam da je ovaj iz centra grada otišao na Moščanicu da istresa otpad. Garant je šljegao s okolnih brda i hinjski, krišom, istresa u rijeku.
Došao sa Pala, gore je kontener misaona imenica, ukrade ga baja čim ga postave!!!
Dok se ovakve stvari ne pocnu realno kaznjavat (recimo 500 km kazne za kesu smeca u rjeci/parku, 1000 za ves masinu/frizider/kauc) ovako cemo se ponasati
Malčin 99,64%
Ovo je neki Chedo ili UZP-eovac cim vozi zeleni kombi.
Seljak može otići sa sela, ali ne i selo iz čovjeka. To su oni isti krkani sto bacaju ostatke kurbana u Miljacku. Ovo su sve amiždići, dajžići i razna rodbina SDA kriminalaca i krkana sto su došli iz raznih selendri i uhljebili se gdje god su stigli.
Sve je ovo šljeglo u Sarajevo i napravili nam selendru od grada. Marš odakle si došao papčino
Joj šta rade papci od grada bacaju smeće gdje stignu motorke u naseljima rade ko na romaniji, ima li ikakvih zakona, seljoberi uništiše grad. Poduzmite nešto ovo postaje sve gore.
Hahahahaha koja stoka ovdje zivi to je toliki los da je to nevjerovatno ,ma nista za nas nije i ne trebamo da imamo ista , fujjj stokoo
Nije nekultura, nego zlocin protiv prirode.
Ništa to nije novo,to je naša nažalost svakodnevnica
Nije ovo nekultura vec krsenje Zakona! Imas na Otesu dnevno 20kombija koji bacaju smece uz korito Bosne ali boli policiju ona stvar!
dijaspora 100%
Treba ga poderati kaznom hebo mater seljačku.
STOKA!
Uhapsite mu Djecu
Ovo samo pokazuje koliko su narodi sa Balkana (svi su isti) nekulturni, neobrazovani, bezobrazni, arogantni, drski, jednom rječju: stoka! Za ovaj konkretan slučaj zadužena je eko policija i mislim da je kazna 500 KM. Prijaviti broj tablice policiji i eko policiji pod obavezno!