Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliko musliman i mladi musliman sa srpskim korijenima debil koji je rat zakuhao radi svog hira
Da vidis sina i nevjestu svoju dragi Alija, okrenio bih se par puta u grobu.
allahrahmetilje prvom predsjedniku, i subhanalllah sinu mu
Neka Vam je vjecni rahmet presjednice... Sklapam oci, pruzam ruke pustim snove da zaplove ne bi sjala ovako jako ova moja lijepa avlija ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije Alija.
Što je više kleveta i laži ALJO NAM JE MILIJI I DRAŽI!
Za sve je Alija kriv kosti mu osolim
PREDSJEDNICE TREBAO SI MALO VIŠE GRADOVA PRODATI KAO ŠTO SI SREBRENICU,,,SINČINA TI VEĆ DAVNO POTROŠIO PARE PA SAD NAMA OD USTA OTIMA
@Dzenan93 Ti si živi primjer zašto ste etnički očišćeni u Republici Srpskoj.
Zemlja mu kosti izbacila...
Tek sada znam koliko smo se zeznuli što nismo Adila Zulfikarpašića izabrali.
Ono pas ono mu brat.
@katoonio Nemaš ti pojma ko je Adil bio. Sasvim sigurno bi mnogo stvari drugačije bile. Čovjek koji je imao sve veze svijeta:
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naš Alija se okrece u grobu kad vidi ljude poput asima sarajlica da ga obilaze
Nije Aljo bio loš,al mu je sinčina zato preloš ! A i sve manje i manje raje na obilježavanju godišnjice.
Naš predsjednik!!
Tamo gdje je sunce tamo gdje su zvijezde tamo gdje je nebo bez oblaka gdje se ciste duse gnijezde gdje se oci odmicu od mraka Na tu stranu ja okrecem glavu u te dvore glas me zove sklapam oci, pruzam ruke, pustim snove da zaplove Ne bi sjala ovako jako ova moja lijepa avlija ja bih svjetlo zvao mrakom da te nije Alija
Alija Rahmetulillahi alejhi Na Allhovom putu Odbranio drzavu od najgore posasti i zlotvora od postanka svijeta, cetnika i ustasa.
Samo njegova elita i njegovi podrumaši došli.