Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ViK moli gradjane Sarajeva da zbog smanjene kolicine padavina u zadnje vrijeme ne zaljevaju baste i da se ne kupaju bas svaki dan, i da prave kafu za 4 soljice a ne 6 soljica, a sve u cilju smanjenja potrosnje i kako bi se omogucilo prikljucenje novih 36 zgrada na vodovodnu mrezu.
Metropola,ahiahaoajiajijija
koliko puta smijem pustiti vodokotlic a da ne ugrozim sistem!?
Stoko primitivna neskoloana jedva cekam izbore i narod ce vas akibigda pomesti. Neka na vlast dođe i pleme iz afrike bice bolji od vas. U ratu nisam bio bez vode koliko od kako ste vi u foteljama. Sjeme vam se zatrlo seljacko pogano.
Ma vise ste presli svaku mjeru. Da vas đavo nosi vise i vodu i Sarajevo i SDA. Treba vas sve krivicno goniti. Za koji k....c dvaes godina uzimate sa racuna za odrzavanje vodovoda.
U Sarajevu svima normalno sto vode nema, niko se nebuni, svima dobro.. kakav se ovo narod doselio u ovaj grad? Gdje ste vi zivili prije? Sarajevski grb treba hitno promjeniti i staviti kanister u centar grba.
savjet za budućnost: kad god ne bude vode, vi se provozajte žičarom. kupanje i čistoća su svakako precijenjene, a ovako će vam guzica nauživati "prelijepe panorame"....
Sarajlije vi ste pizdohani. Pa lezite na vodi a ovi vas karaju kako stignu. Protesti zbog vode trebaju biti. Ovo je dno dna. Kvarel se masine i perilice suda???
Priča mi jaran Fahro o uzrocima višegodišnjih redukacija vode u Sarajevu. Kaže neki njihov VIK inženjer Osman otišao u penziju negdje 2008 a iz nekoga svoga razloga nikoga nije obavjestio da je zatvorio neki glavni ventil za koji je samo on znao odnosno imao ovlaštenja. I tako godine prolazile a Osmanov ventil stajao zatvoren i dotok vode je bio manji za nekijh 30 %. E Sad jel ovo ''fikcija'' kao što piše na špicama filmova mog jarana Fahre ne znam.
kada puste vodu bice to neobicna voda - gazirana .....
Sutorinska? Ima li to kakve veze sa Sutorinom u CG? 😁
Cim je hadzija odstupio iz SDA VIK nastavio po starom.Tesko nama kad ugrije
Koja selendra od glavnog grada!
Pejton, Širokača, Poljine Hills, Jarčidoli ... sve u istom gradu. Kakva modernizacija, kakva preseravanja.
sve je ovo nama bespravna gradnja donijela....