Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Krajišnici, tako se stvaraju bolji uslovi za život. Samo stanovnici naselja Tržac, Šturlić i Raštela znaju kakav se neugodan miris širio iz ovog rudnika od sagorijevanja ostataka sumpornog uglja. Samo napred Ogreševiću. Ti ćeš biti Cazinski gradonačelnik do penzije. ako ovako nastaviš raditi za svoje građane. Guraj dalje projekt prečišćavanja otpadnih voda. Uredio si centar grada , sad je red da se uredi cesta od centra grada do autobusne stanice.
To je moje mjesto ljepo je od nacelnika sto je izgradnja pocela
citiram "uskoro postaje popularno izletište...". klix-ov novinar predviđa da će biti popularno 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
zanimljiv tekst, kako vrli novinar moze znati da li ce nesto postati popularno izletiste ili nece ... cuj rudnik uskoro postaje popularno izletiste, sto ne postane nepopularno izletiste ... kakva drzava takvi fakulteti pa takvi i novinari, bez mozga
cuj sumpor a ima li vode da se napravi banja da se rasterete Ilidza i Fojnica i da nam zdravstveno osoblje ne odlazi vani
Nista se ne brini, u toku je financijska operacija da HDZ-ovci uz pomoc trenutnog direktora "rasterete" FBIH vlasnistva u Reumalu u Fojnici.
Dobro što postaje izletište, ali kako već znate da će biti popularno?
U Cazinu se veoma dobro radi. U naselju Tržac su kuće uređene kao u Sloveniji i Austriji. Skoro svaka kuća ima fasadu i centralno grijanje. Igra se ljetna nogometna liga... Mali obrti i poljoprivredna gospodarstva rade puno parom. Dijaspora donosi lovu u ljetnom periodu. Igrat će se uskoro i tenis u Tržcu. Ako susjedno selo Pjanići ima teniske terena imat će ih i Tržac.
E tako se to radi ZENICO! Odgrebes prljavu tehnologiju i onda napravis novu stvar. Mislim kzkvi su to zivoti da je sve zlatno u Zenici, dok Indijac truje sve oko sebe?
Molim sve da procitaju i ovu vijest: http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/58865/kako_je_elektroprivreda_bih_potonula_u_milionski_gubitak_radonchicev_pulen_dzemo_borovina_prodavao_struju_aluminiju_po_33_a_kupovao_na_berzi_po_120_eura.html
@ferhat_80 pričekajmo odgovor SBB a
@Nusret Ne, treba cekati odgovor tuzilastva. Zaboli me quuurac sta misli Radoncic, ako je zaista taj magarac kupovao skuplje, da bi prodao HDZ-ovcima jeftinije. Ne zaboraviti da je EPBiH na identican nacin deset godina dotirala zapadnu Hercegovinu i HDZ Aluminijum sa 50 miliona eura godisnje, samo su tad to radili SDA/SDP.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Još bolje vjersko-sportsko-rekreacioni centar zatvorenog tipa. PA kad za 20 godina prispiju kadrovi spremni a EU nam konačno otovori vrata, eh što bi to moglo tamo odjeknut !
Biće, i još džamijica sa strane, çisto da sda obilježi.
Bolje dzamijica nego crkvica.
Ni jedno ni drugo već sportski tereni Dino
PRIKAŽI ODGOVORE (2)