Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahah... vi fakat nikad ne odustajete... nije dosta ni 500 godina od poraza na Kosovu... hahahhahaha... vi ste najveci sanjari na Dunjaluku... E pa, da vam otvorim oci- BOSNE JE BILO, IMA JE I BIT CE JE AKO BOG DA.. zivi bili pa vidjeli... pogotovo ako uzmemo u obzir da nam je jasno s kim smo jer onda izostaje efekat iznenedjenja posto maske spadose te davne \'92 i pocetkom \'93 a to vam je bila jedina sansa jer je javna tajna da niste junacine... hahahahahha... ma nemam vise vremena da vas ubjedjujem da je mlijeko bijelo i da objasnjavam zasto Madjarska nema more... vozzzzzdraaaaaa iz Sarajevaaaaaaaa (ima i ovdje tastatura na engl.. hahaha)
Slazem se. BiH je nestala 1992 godine. Ovo danas je glumljenje drzave u kojoj Srbi imaju svoj relativno autonomni entitet, Hrvati \"cist\" etnicki svoj teritorij, a najbrojniji muslimani - oni koji su i najvise platili ceh odluke Alije Izetbegovica da ide na ratnu varijantu sa nadmocnijim Srbima i Hrvatima - danas efektivno kontrolisu samo 22% BiH teritorije. Najveca tragedija je to da oni i dalje vjeruju u gluposti i floskule o \"multietnicnosti\" BiH, Sarajeva itd. Kljuc price je da niti Srbi niti Hrvati koji zajedno cine vecinu u BiH - NE ZELE da zive u toj drzavi. Samo neka se malo promjeni geostrateska konfiguracija u svijetu - ode BiH u istoriju kao da je nikada i nije bilo. Uostalom, usljed strasne bijede koje ce vremenom biti sve veca u muslimanskom dijelu - oni sami ce traziti kontakt i relacije sa hriscanskim susjedima. E... onda cemo da vidimo za ovo muslimansko \"lajanje\" i price o \"genocidnosti\" Srba i Hrvata.... Doci ce maca na vratanca....
Ubedljive rechi \"zenstine\" Zizi. Na zalost s\'tugom mogu konstatovati da je Bosna nestala davne 92 godine. Bilo bi sasvim drugacije da se drzala skroz ne pristrasno u raspadu svima nama drage Juge! Ko nije volio Jugu tada,sada moze samo mastati o zajednickoj Bosni.U \"velikoj\" Britaniji i Velsani i Skotlndjani pomalo \"mrze\" Engleze jer su trenutno najbrojniji,cesto krive Engleze za sve i svasta. Nesto slicno je bilo i sa krivnjom Srba. Zasto pametni Slovenci sada ne krive Srbe? Zato sto su svesni da za sve sto im se desava su odgovni oni sami.
hahahahahah...Kako vidim ne koristis \"bosansku tastaturu\" isto kao ni ja ni velika vecina ovdje. A sto se Bosne i Hercegovine tice ona postoji i postojat ce ali kako svi mi zelimo a ne samo vi.
Kao prvo nisam dijasporas, niti sam ikada bila, niti cu ikada biti a imala sam sansu da budem .. takodjer da naglasim da nisam niti dijete guzonje niti imam stelu, niti sam zadovoljna stanjem u BIH.. Problem BIH je sto ima previse dusmana kojima ide na ruku lopovluk nasih politicara i raje koja bi da ide i da zabboravi na \"probleme\" itd... da djeco, pare padaju s neba \"negdje drugo\" al\' u svedskim akcionim filmovima.... Volim svoju domovinu BIH... PROSTO I JEDNOSTAVNO... a svi koji je ne vole neka idu tamo gdje je bolje... srbi u Srbiju, hrvati u Hrvatsku a ostali GDJEGOD.. SRETNO!
Kako vidim i tackaros, i zizzi i Barack nisu takodjer voljeli Bosnu posto tipkaju iz dijaspore.
Zizi,molim te ne preuvelicaji ... ti to \"ko\" fol\" sretan u BiH. Ako zaista jesi, ili si  sin nekog politicara, ili si politicar, ili si sin nekog bogatasa bliskog politicarima, ili si bogatas koji je blizak sa politicarima.Molim te, sta BiH - sa postojecim politicarima na vlasti nudi mladim, skolovanim i rada zeljnim ljudima.Zato nemoj da s.r.s i da preuvelicavas svoj patriotizam bez potrebe.Jasvan je tajna da bi sigurno 50 % Bosanaca otislo iz BiH prvom prilikom.
OD TAD MRZIM HOLANDIJU,AJAX,CVIJECE I HOLANDJANE...OD TAD MRZIM SRBE,NE MOGU IH SMISLIT JARANE!
@zizi potpuno se slazem s tobom. svima koji iz bilo kojih razloga \'\'mrze\'\' bih, treba otvoriti put da idu van iz zemlje koju \'\'mrze\'\' no, nadlezni su vec mogli i trebali rjesiti taj problem ispunjavanjem uvjeta mape puta - van zemlje svih koji je ne vole ali desilo se obratno - svi koji je \'\'vole\'\' a njih je mnogo vise, oni slobodno putuju van \'\'jedine-najdraze-bh\'\' - a onima koji je \'\'mrze\'\' zabranjen je izlazak van omrzene spisak tvojih i zelja ostalih posalji na adresu kljucara
@........................ Ovako... svima koji ne vole BIH i koji je ne smatraju svojom drzavom, toplo preporucujem HITNAN odlazak u bolje drzave koje ce vise voljeti i paziti cime se ostvaruju dva cilja: 1. Vama ce biti bolje i zivjet cete sretno do kraja zivota 2. BIH ce se rijesiti shupaqa izdajnickih koji su joj poput tegova na nogama na putu za bolje sutra te cemo i mi zivjeti BEZ VAS sretno do kraja zivota! Kada bolje razmislim, ovo bi se moglo predloziti kao zakon!! Ne volis domovinu- NAPOLJE!! Jos bi trebalo kakav program napraviti da vam se pomogne da se snadjete!!
zemlju cija su proslost, sadasnjost i buducnost masovne grobnice..... gdje sve pocinje i zavrsava u grobnicama treba napustiti
Ovo je uzas! Sta se ceka? Zasto se ne tuzi Holandija? Stoka!
Kad cemo vise udariti na tu Holandiju, sta cekamo?!?!?!?!
Pamti pa vrati.