Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
učlanite se u airsoft klubove ljudi, svidjet će vam se :)
Opet tipicno supljiranje bosnjacko....isprazne d fore i fazoni..u tome smo najbolji....
Veličaš Kordića postaneš ministrica kulture. Veličaš Mladića dobiješ stipendiju. Nosiš dres reprezentacije BiH-dobiješ batine. Kritikuješ puštanje muzike 11. Jula u Srebrenici na fb uhapse te.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Otac od Valentine Vujičić prima platu od države Bosne i Hercegovine, radi u Službi za zajedničke poslove institucija Bosne i Hercegovine a odgaja kćer da mrzi i širi mržnju u toj istoj državi koja mu hljeb daje u ruke!Marš odavde svi!!!
EEEEE A JA BAS POSTAVIO PITANJE STA JE SA RODITELJIMA. VJERUJ DA SAM POMISLIO DA RADE U GRADU PA DA SE PROVUKU DA SE NE ZNA KO SU. MOGLI BI REC DA JE MLADOST LUDOST,DRUGOVI ITD DA SU SE RADITELJI OGLASILI KAO STO NEKI NEKAD JESU AL OVAKO ISPADE DA OVO NOSE IZ KUCE.
I konobariše po sarajevskim kafićima, mislim da je kod Stojnića radio u zadnje vrijeme
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što bi rekao naš lijepi efendija Zukorlić rahmet mu duši,u emisij kod (šupka)mariča."Sveče se to vama vratiti"
ovo jedino mogu uraditi samodrinski sotoni
I niko ni cvoku da im pukne u po Sarajeva 😭👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Nisam do sad primjetio koliko su ružne, fuj.
Ma hajde ovo će trajat 10 do 15 dana ima da ga Vulin trpa u bulju neće ove vidjet nikakav fakultet.Srbija ne moze svoje da finansira,a kamoli ove naše Srbe šuplja da et malo oni ispadnu žrtve.Srbija priprema cijenu dok hi Vučko testira samo
Ne gledamu u proslos nego u buducnost, cuj! Pa ti znas kakva ti je skola? Da naucis za buducnost moras nauciti proslost inace nema tvog vakulteta! A ti kad pogledas u proslost vidis samo genozide koje ste nanijeli BiH u proslih 150 godina! Sta znaci biti glup ko stuka!
Republika Bosna ❤️ Hercegovine.
@nezavisna cope harder bro
Bojkot kupovine svega srpskog.
Sad ce one na redovno dojenje
Najgore u svemu ovome je to što nas ovakve izjave i slični postupci, ponovno i iznova svaki put iznenade..... Zaboravimo, zaboravimo brzo....
Pa zlo nagrađuje zlo
Sto bi reko Konakovic i Niksic: Positivna energija, sa harmonicnim kompromisnim stavovima!
Po izrazu lica, ovoj lijevoj godi publicitet a ovoj desnoj polako dolazi iz gujice u glavu
Biti gofno i biti nagradjen je privilegija djikana i skutora. Oni smiju da prde i smrde, mi ne, mi moramo biti pristojni. Tako traze krstasi.
Da li mislite da će srpski narod Karadžića i Mladića smatrati zločincima i izjednačiti sa nacistima iz II s.r.? Ljude koji su predvodili srpski narod u građanskom ratu u Bosni. Neka su kažnjeni; jer su to radili pogrešno, ne sprečavajući zločine pojedinaca i komandne odgovornosti zbog njih. Ali njima nije dokazana ni jedna direktna zločinačka naredba - nisu direktno naredili, ni počinili 1 ubistvo. Suđeni su za genocid u Srebrenici. Jesu li ga oni naredili?