Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka majke Srebrenice opet Vučiću oko vrata objese orden s trobojkom i simbolima pod kojim su im ubijana djeca i muževi, te opet fašistkinju Kobilindu proglase kraljicom Balkana. Možete vi pričati šta hoćete ali je Bulevar upravu - nepismena i neobrazovana SDA sirotinja, koju svako jbe u glavu kako želi.
Ti si najbolje otjelovljenje one kletve: "Dabogda ti dijete loše učilo u školi".
@Okrutni1Hamo što si okrutan hamo?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Imam 3 hiljade i opet malo jbmu" Munira Lord Subašić
...ne znam kako nju fulise.
Opet ovaj Tahirovic sa svojim pajdasima mlati praznu slamu i uzima novac za to, komercijalizovali zrtve i stradanja za licnu korist pod isprikom “pomoci zrtvama”, fuj
Srbi će kad-tad morati priznati genocid. Jednostavno, bez toga neće moći napredovati kao narod u budućnosti. Bez obzira što oni sad misle da će moći zauvijek negirati genocid i zločine.
Kad vidim ovu Muniru, dobijem proljev momentalno.
treba naučiti svoju dijecu, da znaju kakve si im komšije bile, da im se više nikada ne desi što se desilo nama, to je bitno a to što oni negiraju, ne poštuju je samo odraz stanja naroda kome je šator, baja i alkohol prepoznatljiv znak, čast izuzetcima naravno.
Ничего от ётого.
@gooUser1559859793 Kakoi ti durak!
Niko ne unisti srpski narod ko Milosevic, Karadzic, Dodik, Vucic a sve uz aminovanje crkve...od ideje velike Srbije spali su na odbranu mitova..
O svemoguci, kash uzet ovu brkatu sebi?!?! Jell?? jebes nas vamo na zemlji redovno sa ovim likovima?? Ako postojis i u facu cu ti ovo reci, pa nek idem u drugu dimenziju! PRODATA JE SREBRENICA OD STRANE ZELENOG KADRA SDA MAFIJE, DA BI SE DOBILO NA HOMOGENIZACIJI PUCANSTVA! PASTIRI ISFURALI! CETE SKONTALE DA JE TAKO, PA ISKORISTISE PRILIKU.
@JanPalach Možda je i prodana, ja ne znam. Ali ubijanje CIVILA, da ponovim NENAORUŽANIH CIVILA je upravo ono što si nazvao "druga dimenzija", zvjerska dimenzija, koju ne može svako da shvati kako je moguće da tako nonšalatno ubiješ toliki broj CIVILA i da još to sve PORIČEŠ!!!!!!!! Znači ZVIJERI ništa drugo
Ima ona izreka : navro ko vlah u Dzehenem ... i ne zeli oprost..!!
@mobileDE Ko prenosi takve izreke?! ucis li ti svoju djecu, ako ih imas, o takvi izrekama?! Nemoj da se moja djeca druze s tvojom, gdje idu u skolu da zanmo jbteee?? :d
JanPalach..... sta si navro ko stupid haha .. ti dete vlasko..
Ko halali daBogda ga rodjena djeca proklela...