Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zukic nevin kao i Tijana Ajfon.
I Bivo' je nevin u ocima SNSD-a pa ne moze u USA-e
@sda-leprikoni ZASTO SE NE HAPSE ZA KRIMINAL DODIK, CVIJANOVIC, COVIC, KRISTO? KAKO COVIC MOZE BITI NEVIN JER GA JE POTPLACIVAO LIJANOVIC, A LIJANOVIC KRIV JER JE POTPLACIVAO COVICA DRAGANA KAO CLANA PREDSJEDNISTVA BIH?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sektaško sudstvo! Šta kaže diverzant Bakir na ovo, udar na Bošnjake?
Nevin je ko i zijad turkovic ma hajde cuj nevin
Bakire de uputi dopis amerima da puste zukica
I Amerika se ograđuje od SDA
Ovog Izetbegovića pod hitno staviti pod nadzor i već nakon mjesec dana će SIPA imati dovoljno materijala da ga uhapsi i procesuira. Pa Zlatko Miletić je neki dan na Face TV rekao da je vodio istragu protiv barem trećine ovog saziva Doma Naroda. Zbog toga je i smijenjen sa mjesta direktora Federalne policije. Dakle, na vlasti su sve sami kriminalci a šef im glumi neku moralnu vertikalu a napravio je više štete ovoj državi nego Dodik i Čović zajedno.
Kruminakac moze u kriminalnu sda
Svakako se boji aviona!
AMIR "MASTIF" ZUKIC tobejarabi gloove
Nevin ha ha ha u njegovoj stranci znaju da nije, kako bar malo nije stid tih nazovi politicara njima stranka sluzi da se obogate za kratko vrijeme fuj
Perfidni zlocinac
Kad mu vidimfacu hoču da povratim2012 god sam na ulici našao dva mala psičaJedan Haski drugi Bijeli VukMjesec dana ih hranio držao sa svijim Malinoom belgijancemOblijepio komšiliuk da nađem gazu i došao Dotični sa svojim sinomPredao mu psiče nije se ni zahvalio niti ponudi da plati hranun za mjesec dana SOS Seljak Ostaje Seljak
Naravno da je lopov nevin u ocima lopova.
Haha kao da je njemu stalo da ide u USA, evo ja mogu ali nepomisljam
nevin ko ceska sobarica
ostavke....
Što proces nije završen do sada. Šta treba tri godine da se nešto procesuira? Pa namjerno se dougovlači. Nije ovo Nirnberški proces... Uzimao pare ili uzimali pare, dokaži osudi i ćao.