Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je supci, sta je misevi, kad ce te vi da skinete svoje razbojnike ko sto srbi skinuse svoje od milosevica, seselja do legije i amsterdama. NIste u stanju papku brankovicu da polomite noge pa sta ocekivati za ostale od hadzihafizbegovica do ostalih kabadahija. E jeste misevi. MIslite da ste dobili drzavu ma dobili ste racku.
Pa naravno,bilo je znaci rijeci o energetici.To je on poslat i odabran iz naseg vrha da dovrsi i najveci pljackaski pohod javnog dobra nase zemlje.Treba sad austrijancima objasnit,kako da pomognu da se dobije pomoc MMF-a,sipajuci im u lice laz,da je to od vitalnog interesa BiH.Samo me interesuje da li je i Orucevic bio sa njim.Sramota za nasu drzavu.On se uzdigo ko da je drzava BiH njegovo vlasnistvo.Ko da je on feudalac,a mi gradjani njegovi najamnici.
SVASTA!!!!!!
Ko priča o ekonomiji i krizi, a uništio svaku firmu u kojoj je radio. Da nije žalosno bilo bi smiješno.
Samo naprijed Brankovicu. Znaju austrijanci da si ti plemicke krvi i da dolazis iz naroda koji je najstarije plemstvo Evrope. Svaka cast!
Trebo je jos povest kojeg bosansnkog miskina da mu napravi panel iza njegovog sa temom: \"Kako prezivjeti 3 godine rata u diverzantskim akcijama, pojest ponekad na bozic ili bajram ikar, prezivjet bez struje, vode i plina, te poslije rata zivjet sa 3-4 stoje i biti sretan i vedar\" - te ukazat na malodusnost postojece krize kad bosanac prezivi cijeli zivot krizno.
Nedžad Branković održao predavanje u Beču A je li to na temu \"Kako sto temeljitije i uspjesnije opljackati sa svojim kompanjonima drzavu u kojoj su\\i rodzen odrastao i odskolovan\"., ili na temu \"Kako narod drzave u kojoj si na vlsti sto brze dovesti do prosijackog stapa\". Za takve teme je \" gospodin\" Brankovic dokazano kompetentan.
Predavanje pod naslovom: Kako do stana za 930 km.
PREKRASNO, može bit \"donese\" još koji avvion, nama
jadna mu majka kome ti predavanje održiš
To Nele kralju, pusti paščad neka laju.
Kaqko kupiti stan vrijedan nekoliko stotina hiljada maraka za samo ca. 900 km-ova Ja mislim da je ovo mnogim Austrijancima vrlo zanimljiva tema
kakav narod takve i vodje...
a na kojem jeziku je predavao da mi je znat
uči Branković Austrijance kako da kradu po zakonu