Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice opet rata, jos malo i nastavicemo gdje su nas amerikanci zaustavili!! pred banjaluckim pasalukom!! spremaj te se patrioti BiH na demonstracije !!!
Prdjele zrele opadale zelene. Za sada moras dokazati odakle 3 stana u Takovskoj u BGD.Vila na Dedinju, vila na Kipru za sada a ostala imovina malo kasnije djilkose. Mile volo disko............
puste price ;pusti snovi.ne mogu da vjerujem da su ova trojica toliko retardirani da nece da popuste sa ovim glupostima.kakve 4 regije kakve konfederacije i gluposti.dijeljenja neceg sto je medjunarodno priznato i konstutivno nema niti ce biti.vlada treba biti centralizovana i u njoj ce biti pripadnici svih konstutivnih naroda u BIH;naravno u omjeru onolikom koliko ih ima .prava tri mudrosera i nista drugo.
E ova zadnja rečenica mu je prava. Baš je u oazi ali samo on i oni oko njega ( i to koji slušaju ) a koji ne mrš iz oaze ( primjer Ivanića ) . E moj Dodik u oazi mora biti vode da bi bila oaza, a ti ćeš svu vodu sam popit ne osta ništa za druge . Al nema šta treba mu priznat da je kabadahija kako ga zovu u 60min. samo mu je sinoć malo glas drhtao kad je davao interviju između ostalog i FTV-u . PRPA a dolazi novi visoki a nije iz Slovačke možda bi trebo bit iz Rusije il Srbije.
neka pricaju jos malo dok su na slobodi sad ce oni u zatvor!!!!! Rafi ce im naci mjesta tamo!!
Ako RS ostaje netaknuta, onda nam ne trebaju promjene, jer mozemo samo izgubiti, tj. dobiti Herceg-Bosnu. SDA bando izdajncka. Nazlaost i Hare im pomaze iz potaje.
ala laze, sad ce on da ne ide u zatvor pristati na sve sto ova druga 2 kriminalca od njega zatraze
ala laze, sad ce on da ne ide u zatvor pristati na sve sto ova druga 2 kriminalca od njega zatraze
ti sastanci su predizborna kampanja za ova tri kriminalca . NECE VAM TREBATI..