Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a vidi vlascina sto su se pocel javljati kako bi blatili abu Hamzu,,e samo da znate mozete se rijesiti njega ali ne i 2 miliona ostalih ABU HAMZU ABU HAMZA UZ TEBE SMO
njega mustraju zato sto su ga obavjestajne sluzbve htjele vrbovati da radi za njihove interese po Bosni i on je to odbio,posten covjek,ali ga zato sada namjerno muce..skratice jadniku zivot
vidi sto ga baliye ne daju yebo im on mateeresinu
Jozef K.........Ahmed Nurudin..........Abu Hamza...........?
Je li on Siriji tražen zbog ubistva i još ponečeg?
a ko tebi donese tu ikonu nabijem i tebe i nju...jesil nekad cuo za krizarske ratove...et tako se tvoja vjera sirila...moli se ti slikama hahah...smijesno Allaha mi...
i Sefer Halilovic je dosao u Bosnu, i gen. Jovan Divjak je dosao u Bosnu, i ostali su. Obojica su rodjeni u Srbiji, i imaju bosanko drzavljanstvo. Sta je problem sa Abu Hamzom? Covjek je vjernik,musliman, a Bosna je vapaj pravde. Zatocenik srbijanske i americke politike, i nase vlastite ignorancije koja se siri kao kancer. Srbi su pokazali kako i gdje se drzava pravi. Na Koricanskim Stijenama. Ili si vuk ili si kurban ovdje. Gdje su pobili - to su dobili. A sada za razliku od \'92, odlucili smo da se sami dokusurimo. Zasto da Srbi prljaju ruke? Dokle? Dok se ne opametimo. A kako Said Qutb kaze, \"gdje se rijec zabranjuje - ruke pocnu djelovati\". Samo prije toga moramo iskorijeniti nas kancer.
a vidi mu slike! Pikabu! Pikabu! A jadan nevin bombas sto place! Dok se ne rijesimo ovog korova nece nam ukinuti vize pa vi vidite!
A otkad je to sirenje terorizma potpalo pod \"ljudska prava\"?
podrska ebu Hamzi i svim nevinima a onima koji su puuuni mrznje dovoljna je to bolest-kazna do sudnjeg dana
dok du ove pizde sjedile u kucici za vrijeme rata hamza se borio.....dok je bio u hrvatskj cuo je za bosnu......i odmah dosao da je brani......bas je bio za dzihad.....al smo mi smrdljiv narod....ev vidi se po komentarima.....cccc.......sad bi svi bili cetnisi da nije bilo mudjahida
SLOBODA ZA HAMZU ISLAMOFOBI, komunjare vi ste najgori, al ste izumirajuca rasa ionako.
@ISTINA to je \"ISTINA\" u tvojoj glavi koja je kontrolisana magijom islama. Bolje ti je da odes na tavan pa potrazis onu staru ikonu tvojih predaka pa da je cjelivas i da se pokajes za svoje grijehe, nego sto se klonis \"knjizi\" koju ne znas ni citati a kamoli razumjeti, a koju su na ove prostore donijeli turski OKUPATORI unistivsi srednjovjekovnu BOSANSKU HRISCANSKU drzavu.
Vise su nasi politicari prijetnja za BiH nego Abu Hamza. Da je nama Abu Hamza najveci problem. Pustite covjeka nek zivi.
ČOVJEK JE NEVIN, APSOLUTNO NEMA OSNOVA DA SE OSUDI ODNOSNO DEPORTUJE!!! NEMAM NIKAKVOG DRUGOG RAZLOGA DO PRAVDE DA GA BRANIM. KAD JEDNA BILJANA PLAVŠIĆ KOJA JE OTVORENI NEPRIJATELJ BOSNI I HERCEGOVINI NESMETANO MOŽE DOĆI U BANJA LUKU I S TAMOŠNJIM PREMIJEROM PITI KAFU, MOŽE I ČOVJEK KOJI JE PRIJE SVEGA BRANIO OVU ZEMLJU DA BORAVI U BIH. POĐITE SVI OD SEBE I OD SVOJE KUĆE, ZAMISLITE U KAKVU POZICIJU STAVLJAJU NJEGOVU DJECU I ŽENU, DA VAM NEKO PREKO NOĆI OTME OCA ILI SUPRUGA I DA GA LAŽNO OPTUŽUJE ZA NEŠTO ŠTO NIJE KRIV.