Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOMO JE U PRAVU!!! TAKO JE MOMO! I NEHOTICE TI SI SHVATIO SUŠTINU PROBLEMA O PROTJERIVANJU, PROBLEM SU DAKLE ENTITETI, PEDERACIJA I REPUBLJIKA SMRDSKA!!! ZNAČI, ŠTO PRIJE UKINEMO ENTITETE I STVORIMO JAKU REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU, SVA TRI KONSTITUTIVNA I OSTALI NARODI ZAJEDNIČKE NAM DOMOVINE BOSNE I HERCEGOVINE BIĆE SIGURNI I SRETNI U SVOJOJ DRŽAVI BIH. ;-)
KARAĐIĆU MATI TI JE KURVA, OKOTILA TEBE BIJEDNOG CRVA. U GOVNIMA DO SAD ŠTO SE KRIJO, JEO GOVNA I KURČINE NAM PUŠIO!!! .... I NA KRAJU - DESERT!!! ... ŠTO JE NEKAD BILO SAD SE BRIŠE, NIJE SRPSKO NI KOSOVO - VIŠE!!!
PIPO ROVOVSKO KOPILE SRKNI U IME SVI ZRTAVA SRPSKI KOJI POBISTE SIROM GENOCIDNE TVOREVINE fbih OD SARAJEVA PODRINJA TARCINA PAZARICA TUZLE ZENICE ZAVIDOVICA BIHACA I DR. ETNICKI OCISCENI GRADOVA OD SRBA MISLIS DA CE SE IKADA ZABORAVITI
PIPO ROVOVSKO KOPILE SRKNI U IME SVI ZRTAVA SRPSKI KOJI POBISTE SIROM GENOCIDNE TVOREVINE fbih OD SARAJEVA PODRINJA TARCINA PAZARICA TUZLE ZENICE ZAVIDOVICA BIHACA I DR. ETNICKI OCISCENI GRADOVA OD SRBA MISLIS DA CE SE IKADA ZABORAVITI ROVOVSKO KOPILE NEGO RECI ZAPADU AKO NECES MENI KOJIM PRSTOM LIZES A KOJIM PODAPIRES MARSSSSSA ASIME OVI TVOJI PIPO ZATO SMO SE I PODIJELILI STO NEVJERUJEMO BALIJAMA I CARIGRADSKOJ KOPILADI DOBRO SI SKONTOGEBELSI MISLILI PROSIPATI BALISTICKO POTURICKU PROPAGANDU KO NEKADA CITAVOM SVIJETU NEMAQ VISE
PIPO ROVOVSKO KOPILE SRKNI U IME SVI ZRTAVA SRPSKI KOJI POBISTE SIROM GENOCIDNE TVOREVINE fbih OD SARAJEVA PODRINJA TARCINA PAZARICA TUZLE ZENICE ZAVIDOVICA BIHACA I DR. ETNICKI OCISCENI GRADOVA OD SRBA MISLIS DA CE SE IKADA ZABORAVITI ROVOVSKO KOPILE NEGO RECI ZAPADU AKO NECES MENI KOJIM PRSTOM LIZES A KOJIM PODAPIRES MARSSSSSA ASIME OVI TVOJI GEBELSI MISLILI PROSIPATI BALISTICKO POTURICKU PROPAGANDU KO NEKADA CITAVOM SVIJETU NEMAQ VISE
istorisko Da sporazumu iz Odžaka! DA DA DA DA DA i DA ... idemo dalje ...
@mrki-rale-gagi tid...ti koji provodis cijelo vrijeme ovdje i placen da peres mozak musliamanima... Ti i svi ko ti su u konstantnom ratu protiv???Ako treba ratovat da Bosna i Hercegovina obstane i vrati svoje enticko ociscene djelove muslimanske populacije,bit ce...razlika sa 1992-om godinom i danas je da prije sesnaest godina nismo znali mrzjet al sad znamo,zahvali se sam sebi i svojim cetnickim krvolocnim ubicama... Nikad vise Bosnjo nece vjerovat cetniku!Nikad! Zapamti dobro,,jeste nas klali redovno vec stotinu godina na sav moguc nacin i plan...sad smo shvatili s kim imamo posla...nacija fatatickih fasistickih krvolocnih bradatih ubica djece,zena,staraca nenaoruzanih civila...koji na hinjski nacin dodje jest u tvoju avliju,tapka te po ramenu i nazove brale,sestro a vec smislja plan kak ce te zaklat i kad sto prije...doc zaklat tebe i tvoje...zapalit sve sto svjedoci da si tu nekad bio...zapalit i srusit i dzamije...tak napravit cetnicku crkvu i rec da je bio on ovdje prije tebe i tvojih pradjedova... Znamo kak funkcionise vasa sorta primitivnih divljackih i krvolocno fasistickih zvjerki... Ti si pomenuo rat a ne ja!Djubre cetnicki agentu,crko u najgorim mukama u ime svih neduznih zrtava muslimanske vjeroispovjesti! BOSNA4EVER!
MUHAMEDE SARACEVICU KOPILE CARIGRADSKO PERI GUZU DA TI SILAJDJIC BALINKURI UVALI MEDUZU KONJU ASIME DJE NADJE OVOG PRIMARIJUSA DA MU SE NAJEBEMO BALINKURE I NJEGOVOM MISLJENJU KOLIKO TI PLATIO ASIME TURCINE DA SERE PO STRANICI STA RADI ONAJ PEDER HARIZ U POLITICI JEDINO JE ON ZIV OD DEJTONACA I BIO JE NAJVECI ZAGOVARAC A KRAISNIK JE BIO I RS PROTIV STA HOCES SAD ASIME PISI MALO O TOME KO JE ZA DEJTON MARS ZAJEDNO SA OVOM BUDALETINOM KONJUSTRINOM PRIMARIJUSOM UMRITE GEBELSOVA FASISTICKA KOPILAD U FASISTIKO GENOCIDNOJ TVOREVINI fbih
Gomila gluposti. Pa svi bi mi htjeli novi ustav po kojem bi BiH bila normalna i gradzanska drzava ali ima jedna \"mala\" caka - TO SRBI NECE NIKAD PRIHVATITI !!! A nece jer im se tako moze, zbog Dejtona! A jedan od onih koji je aminovao takav Dejton je i Haris Silajdzic, ocigledni nalogodavac ove \"analize\"! Zbog svega toga gospodinu Muhamedu mogu poruciti samo jedno: Mrs konju jedan, jebo te hare tvoj !!!
EVO ROVOVSKE KOPILADI NAVALILA PIPO BOSANKA KENAN RECITE SVOM GOSPODARU KOJIM PRSTOM PERES SUPAK TURCINE A KOJIM LIZES MED ASIME PIZDA TI MATERINA KRVNICKA BRISES KOMENTARE A OSTAVLJAS KOMENTARE OVE SVOJE ZLOCINACKE GEBESKO BALIJSKE NESES STICI SVE BRISATI DJUBRE JEDNO GENOCIDNO NE ODGOVARA TI KAD SE RUZNO PISE O TVOJIM FASISTIMA BALIJAMA
za braču iz rs-a: samo se vi naduravajte na internetu i sa nedužnim civilnim stanovništvom... kapacitet riječnika i broj riječi u \"intelektualnoj\" forumskoj raspravi koju vodite sa, uglavnom sebi sličnim, dovoljno oslikava duhovni jad i krizu pojedinačnih i nacionalnih identiteta koja je u u bih već odavno... nažalost. \"pas koji laje ne ujeda\" - kaže stara narodna poslovica. za bosanka: da bi uopšte bila shvaćena ozbiljno i da bi se tvoj komentar mogao uzeti u razmatranje nemoj popuštati skrivenom unatrašnjem porivu i nagovoru \"nagovarača\" (znaš o kome pričam) da upotrebljavaš uvrede prilikom spominjanja određenih (kako ih je neko već ispravno nazvao \"predstavnicima\" muslimanskog življa) političkih subjekata, pa bili ti oni dragi ili ne. to je jadno i odražava sliku duha koja nije mnogo dalje od onih koji su neprikladno komentarisali tvoj komentar. nazivati četnicima sve srbe (i bih pravoslavce) je ružna navika, a također i neistinita. a to da će svi sljedbenici SDA stranke u džehenem... to nije ni blizu na tebi da sudiš... smiješno.
Uz duzno postovanje Gosp. Saracevic, Bosna nije Bosna nego BOSNA I HERCEGOVINA, ako imate americki pasos i ako u ako u engleskom kontekstu govorite/pisete Bosnia - misleci na cijelu BOSNU I HERCEGOVINU, ne znaci da prilikom govora/pisanja mozete da koristite samo Bosna kada se koristite sa jednim od DOMACIH jezika (cijela paleta imena ali nigdje dogovora oko JEDNOG imena). Hvala! Da se vratim na Vasu temu, Dejton, Pariz, martovski, aprilski, junski, prosinecki, odzacki, banjalucki, neumski, i onaj iz restorana kod \"dva goluba\" nama ne pomazu, niti JE IJEDAN do sada POMOGAO!!! Od tolike nacionalne mrznje/slijeposti i (ne)prihvatanja cinjenica i ostalih faktora domace netrpeljivosti (imamo ih za izvoza), nasi divni politicari nisu u stanju da naprave - kao prvo da se DOGOVORE oko NAJJEDNOSTAVNIJIH stavi u zivotu. Koliko je zakona doneseno zadnjih par godina.. mogu na PRSTE JEDNE RUKE NABROJATI!!! Mislim na zakone za osnovno funkcionisanje jedne zemlje i obicnog PISLJIVOG BiH zivota obicnog gradjanina koji nam nasi dragi i neprezaljeni politicari kroje svaki dan! Zalosno, sve nam je u MP3, puna nam je glava od obecanja i zastrasivanja i izmisljenih gluposti od doticne vladajuce elite, koji sebi uzimaju za pravo za sve i svasta ali za normalan zivot ni SEKUNDE istine a da ne pricam o punom stomaku, puste zelje. Toliko su nesposobni SVI DO JEDNOG ovi nasi vlastodrsci (zalosna je cinjenica da su svi zavrsili od visoke skole a jos zalosnije sto su neki DOKTORIRALI, mogu svi zajedno svoje diplome staviti za TOALET papira u prvi WC. Odzacki ni bilo koji drugi dogovor nam nece pomoci za koju godinu ako se ne dogovorimo SAMI, jer tonemo, kakav titanik a kad potonemo nema izlaza.. ne znam samo da li imamo dovoljno kontejnera da kopamo svi! Nama niko NECE i NE MOZE pomoci od OHR-a do Novog Zelanda, preko svih ostalih zemalja svijeta. Evropa je se i dalje igra skrivaca u BiH i prodaje nas za clanstvo srbije u EU, rusija trazi svoj udio pa ce nas ovi domaci vlastodrsci za jeftine pare prodati, Ameri imaju svojih obaveza. I tako prodje jos jedan u nizu nebitno vise kako se zove ugovor/dogovor/potpisivanje uz obilne vecere i osmijehe ovih \"nasih\" sa TV ekrana gOOzonja na vlasti u pristustvo stranih i inih nam gostiju prilikom svakog ODABRANOG veselja, a i ona \"dva goluba\" umiru pored praznog frizidera... Special Hello for Mr. Saracevic from Bosnia & Herzegovina. Pozdrav Svima i raspalimo po kontejnerima i komentarima... Razum!
@Pipo: Aj ti meni reci jesi ti spreman za jedan rat?! Onako da opet zaigramo jedno 4,5 godina rata i da opet izgine svijeta, a da onda opet shvatimo da nas ima previse da bi pobili jedni, druge, trece... Tebi izgleda to jos nije jasno?! Pa nije ni cudo kad su ti isprali mozak!
Ovaj Muhamed je idiot kao i svi oni koji su saglasni sa ovim clankom. Ko je uopste dozvolio takvima da pisu svakakve nebuloze? Danas svaka budala nabaci na papir neku glupost, a slijepci se pale na iste.
Rs je jedna genocidna tvorevina,koju bi trebala MZ izbrisat kao legalnu poslije svih masakra nad muslimanima po cijeloj rs-oj. Ovaj cetnik naduvani i lojavi lopov on svira i igra kak mu se cefne samo zato sto je medjunarodna zajednica dozvolila a i dalje to radi da postoji jedna repuplika genocidnog rezultata,masakra,masivnih grobnica i stotine hiljada protjeranih iz rs-ke. Dan kad ce MZ-ca ukinut postojanje rs-ke i pokazat da Je za cjelokupnu Bosnu i Hercegovinu ko sto je dan danas sa svojim granicama al bez entiteta i vjestackih tvorevina genocidom nad muslimanima rs-ke,tad ce Bosna i Hercegovina postat jedna normalna drzava i pocet gledat u buducnost i konstrukciju i viziju naprijetka nase zemlje. A ne da MZ-ca dozvoljava i dalje jednom cetnickom lopovu fasisti da pljuje po Bosni i Hercegovini,ne priznaje politicke institucije vlade i drzave,pljuje po glavnom gradu nase zemlje i cinicno se podmuklo polahko odcjepljuje od nase zemlje,tj,prprema otvoren put legalizacije postojanja rs-ko genocidne drzave...tj,privatizacijom drzavne imovine i njenom podjelom entitetima legalizuje se drzavna imovina buduce rs-ke...to svi politicari znaju i eu-ja al sute!!! Probudi se bosnjo...dok ti nije kasno,ne pristani na nikakav dogovor vec onaj koji se prihvata u vladi,ministarstvu,predsjedn istvu i Sarajevo kao kapital naze drzave! Nek narod i pravi predstavnici naroda odlucuju o svojoj buducnosti i buducnosti svoje drzave a nekoliko pingvina lopova koji sanjaju da uniste i sruse integritet nase drzave i njeno postojanje! Trazite odgovore od Eu-je,Medjunarodne zajednice,trazite potpisane garancije za ukidanje RS-ke genocidne drzave i da Bosna i Hercegovina postane jedna normalna drzava koja ce funkcionistati za svoj narod a ne za entitete koji ruse sve moguce perspektive za kostrukciju i unaprijedjenje nase domovine Bosne i Hercegovine! Svim fasistima i cetnicima mars iz nase drzave,svim lopovima sto i dalje nastavljaju pljckat i gradit vile po dedinju i kipru nek napuste Bosnu i Hercegovinu jer him vise nece miti fiktivnih ministarstava koji rade za njihov duboki dzep! Tuzite lojavog cetnika i fasistu za pljacku drzave,ne daj da gradi puteve i otvara rafinerije za svoj dzep vec za sav narod,probudite se i vi politicari,dosta je inertnog ucestvovanja i sutenja,lani malce i ti koji znas al sutis!!! BOSNA4EVER!