Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovdje je najgluplji Tihic ispao. Koga on prestavlja i u cije ime on ovo potpisuje. Ljudi sta je Tihic po funkciji osim predsjednik jedne stranke, pa on nije ni u predsjednistvu ni u vlasti. Niko ga to ne pita sta je on u stvari i u ime koga on potpisuje kojekakve dokumente. Ko je stranka SDA, pa ne prestavlja samo ona Bosnjake. Po ovoj logici moze i Mirnes iz BOSS-a da potpise isto tako s Dodikom. Bog blagoslovio BiH.
bas me interesuje sta misle gen. Halilovic, gen. Dudakovic, svi znani i neznani borci, zasto su oni ginuli, ODBRANILI BOSNU i sad....... sutee..... Bosna pade sapatom...
ma ovi su rezervna varijanta ili plan B. Cuj ga mathareti, oni su za dvije i vise FEDERALNIH jedinki, a sam kardinal je za regionalno uredjenje. Koga vi farbate... oni su kao eto bolji,...pa sta su oni izdajnici dogovorili nego to isto sto i ti raZguze govoris, isto sranje drugo pakovanje. Dakle Rambo, ovaj put ce ove hijene priskociti u zadnji cas, Harisani je ovaj put za utisavanje naroda, galami toliko glasno da se niko drugi ne cuje i ne vidi....
Ovi ne znaju da ce Hare u zadnjem trenutku promjeniti stranu i pomoci Tihicu, kao sto je Tihic u zadnjem trenutku pomogao Haretu da upropaste reformu poolcije.