Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedostaje mi sex i zato sam stalno za komjuterom
Sva zla u dvije rjeci Rreeppuubblliikkaa ssrrppsskkaa Ruski doprinos srbo-cetnickom genocidu u BiH http://www.dnevniavaz.ba/profil/paddy/te-su-veceri-slike-onog-sto-smo-vidjeli-u-manjaci-obisle-svijet-22383
Niukome slucaju ;nemojte slusati strane ;huskace nego radite svoj posao casnop i posteno [nastojite i trudite se da sve nasilno prenesene nadleznosti sa entiteta na nivo ,bih.vratite] jer upravo su oni ,TI.koji su rasturili ;YU, BiH doveli do krvavoga rata i sa istim receptom i nacinom zele da rasture i \"REPUBLIKU SRPSKU\' I bilo sta da traze od RS-a samo im postavite -jedan jedinstveni ;ZAHTJEV;a to je da se vrate stare Yugoslovenske granice i tek tada se moze voditi ;razgovori i pregovori o prekrajanju ustava,zakona i entiteta u Bosni i hercegovini / druga opcija ne dolazi u obzir,Zivjela \'REPUBLIKA SRPSKA\'!!!!
Zato se i razlikujemo, Suljo.
Ja bih alaha mi poslušao Valentina. Šta je alternativa ?
HOCES HOCES POLAHKO ITE KAKO