Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreca ste vi Srbi prdnuli u fenjer i svakim izljevom bijesa ste manje relevantni ali pizdit na internetu dobro sluzi kao terapija, da se smanji postotak samobistava u RSu koji je na zavidnoj visini
Krenuo si trenirat strogocu ? Reci cu ti jednu ,\'al u povjerenju i nama Srbima je vise pun .urac i vas krvopija iz MZ, a i ove skalamerije od drzave, kao i ovih lojavih kurtona i njihovih khurcenja... Polako dolazi do tacke kada cemo morati \'\'okrenuti list\'\', pa sta kosta ! Svako strpljenje ima granice ! Ovog Ferdinanda BiH nece prezivjeti !
Samo kad neko drugi dodje u BiH,a ne obicni gradjani mogu vidjeti kako se iz Bnja Luke ruzi nasa domovina.Svako posten moze da reaguje tako kako reaguje Visoki pretstavnik EU,ali puno je u svijetu nepostenih.Svaka castGospodine V.Inziko.Aferim!!!
Bravo Inzsko !