Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naprijed Nedžade ljudino pokazi nas bošnjački nam i inat i pamet
U redu slazem se. Alija je jedan veliki velikan, i sto vise vrijeme leti vise ljudi postaje toga svjesno. Ja sam ti zivi primjer. Al dok sam ziv zalit cu sto je rat stao. Zlocincka ideologija mora biti porazena. Tu nema pregovora i nema alternative. A sto prije to bolje.
a dusmanima onima umotanim u srpsku, hrvatsku ili SDP oblandu poruciti i krenuti u konacni obracun i trazenje da se izvrsi pravda i da se podmire racuni. dosta se jelo i pilo sa nardno-bosnjackih ledja i pravljen je racun bez krcmara red je da se to jednom i plati i ja se nadam da to vrijeme uskoro dolazi aBD. Tu ja vidim snagu NBS i licno Nedžada latića koji je bio prisutan i dao ogroman doprinos u ratu na taj nacin sto je prevalio medijski stampedo preko svojih ledja u periodu od 92-95 (a koji je za njega poceo i ranije samim tim sto je u onom sistemu bio nepozeljan kao vjernik tj Musliman). Cinjenica je da navedena osoba nema niti vile, niti jahte vec neki skromni stancic a svoju djecu skoluje u Bosni za razliku od mnogih koji su svoju djecu ispalili vani i kada zavrse smenjuju svoje roditelje ovdje i nastavljaju pustosenje ove napacene zemlje gdje babe stadose djeca nastavise. Prema tome iskazujem ovom Gospodinu svoj respekt i postovanje kao i podrsku i vidim pobjedu ove ideje NBS
takodjer tu svoju plemenitost iskazujemo i poslije dejtona jer pogledajte nasuprot zlocinacki nastrojenog veceg dijela jednog naroda koji je ogrezao u krvi nije se desila niti jedna osveta nije se desio niti jedan krvavi napad sto ne mogu i u medjunarodnoj zajednici da se nacude. Mi smo narod koji postuje institucije i narod smo koji ima visok prag tolerancije, ali isto smo tako i narod koji kroz taj prag tolerancije nekad idemo u budalastu krajnost jer dugo vakta trpimo nase izadajice i otvorene dusmane koje treba imenovati i oznaciti, a koji trebaju da snose onda sankcije naroda a ne sudova koje su stavili pod svoju kontrolu i cizmu jer zrtva ima pravo na odstetu i po vjerskom i po svjetkom ucenju i to je ono sto zrtvu sljeduje. i nadam se da ce se uskoro pojaviti jedna kriticna masa koja ce upravo na taj nacin prije svega sto ce domace izdajnike koji su obescastili zrtvu koju je ovaj narod podnio radi licne koristi ta zrtva osuditi imenovati i privesti stubu srama.
alija je zaustavio nas oslobodilacki pohod i konacan krah dumana, ali to je uradio pod jakim medjunarodnim pritiskom a cinjenica je isto tako da je ta medjunarodna zajednica svo vrijeme igrala na kartu neutralnosti tj da nam je vezala ruke, a i ono malo sto bi dodji u bosnu mislim prevashodno na humanitarnu pomoc u vidu lijekova, hrane i ostalih potrepstina da je medjunarodna zajednica drzala ventile i na taj nacin na ucjenjivala sto je i definitivo uradila 95 u dejtonu. nase sada je da ukazemo i da djelujemo na fonu da se mirnim putem a ako ne moze na taj nacin onda vojnim u dogledno vrijeme reintegrise dio bosne koji je procentualno 49% reintegrise, a srbi koji imaju rauma i prihvataju BIH kao svoju zemlju imaju gdje da zive jer mi smo pokazali i u najtezim trenutcima od 92 do 95 da nismo barbari i da mi kroz nase gene i nasu vjeru imamo plemenitosti i tolerancije na taj nacin sto nismo rusili crkve vec smo ih naprotiv gasili kada su ih srpski barbari granatirali
ok slazem se da je alija naredio da se stane sa oslobodilackim operacijama, ali alija nam je isto tako ostavio pretpostavke da vratimo prijedor i gradove u RS tj da taj dio bosne reintegrisemo, ali druga stvar je sada sto se bosna reintegrisala u Rs radi nesposobnosti onih koji su zasjeli u stolice nakon alije i procerdali i rasturili institucije koje je alija napravio pod morem granata prije svega vojsku, ekonomski prostor, drzavne institucije, medijske institucije i te institucije sada drze nasi zakleti neprijatelji ali federalnu televiziju, nasa raja ne ide na vojnu obuku tj demilitarizovani smo, unisten nam je ekonmski prostor i preuzeli su ga hrvati, dok su medije preuzeli crveni kmeri, drzavne institucije drze srbi i njima suvereno vladaju (nikola spiric) i mi bosnjaci smo trenutno najugrozeniji. Cinjenica je da je to za vakta alije funkcionisalo u intersu prije svega bosanaca i hercegovaca a sada je u intersu nekih drugih tj nasih dusmana
za hamzu_505, Sve historijske cinjenice sto si iznjeo su tacne i to ti daje pravo da ucutkas ahmake na nacin na koji si to uradio. Mada i ja zamjeram Aliji more stvari, mene je recimo vratio iz prijedora. No bit ve jos prilika InshaAllah.
toaletu ili ćanifo ili wc-u kako god hoš vidi se da od tvoga mi miruha vehnu dlake u nosu ;) prema tome tišu nisam te pitao za savjet niti mi treba od takvih kao ti :)
hamza ne seri sta si se raspistoljio ,koda si zakupio cjelu stranicu i valjas domine konju osedlani...
mamuteeeeeeeeeeeeeeeeee jaruga moj babo se nije izjasnjavao kao srbin niti je imao partijsku knjizicu, a tvoj pretpostavljam da je imao i bio clan partije tako da tvoj nacin razmisljanja me ne cudi i vidi se da plitko razmisljas ocito ti je mozak natekao ko u kokosi pa si smogao da i ovo napises Da ti Allah da bolju pamet
za bezmudovica koji naziva aliju srpskim begom jaruga ti si ocito ahmak a Isa a.s je rekao \" sve sam mogao uraditi ozivjeti mrtvaca, izlijeciti gubavog, ali jedino nisam mogao ahmaka opametiti ili dovesti u pamet\" ti ocito ili si rat pratio iz podruma ili si bio u dijaspori pa me tvoj ahmakluk i ne cudi ;) Da se krenulo dalje dobili bismo mi NATO bombe po komunikacijskim centrima i samo da nam uniste vezu mi bi klapnuli za nekoliko dana opet bi ti čedo doso iznad bihaca pa bi zijanio i bos petrovac i krupu i sanu i kljuc i sve sto se do tada oslobodilo prema tome treba biti pribran i zadao bih ti lektiru da procitas \"Zaustaviti rat\" od Richarda Hoolbruka pa da onda komentarises ili knjigu od generala vojske srpske krajine.
\"...ali hvala Allahu da nam dade onakvog Aliju...\" Ja bih samo dodao, rece srbin iz banja luke...
hebo te alija, on je srbin. Kad smo skoro oslobodili bos. krajinu, alija stopira i potpisa rs. sto to ne uradi prije kad smo bili slabi. i ti i neki alijin maximum. de suti matare ti. izetbegovici su srpska begovska familija!
ima nadam se srba jos koji razmislaju svojom glavom i koji su raspolozeni za suzivot i ja takvima pruzam ruku, ali oni koji opet prizivaju rat ili koji prijete ili koji gledaju da naprave nesrecu ovoj zemlji ti su za mene zakleti dusmani sa kojim se nikada ne bojim poganjati bilo gdje i takve izazivam bilo gdje i bilo u koje vrijeme ;) svako dobro i Allahu na emanet
samo oniliko koliko smo mi slabi nista vise oni nisu jaki oni su se pokazali da su jaki samo kada treba klati nenaoruzanu nejac i starce i onda kada treba sa distance granatirati civilne ciljeve eh onda su junacine, a kada treba jedan na jedan tu su onda najvece kukakvice onda su svjetski prvaci u tabačića fijakeru i traktorijadi sto bih porucio i cedi da zagrijava trakor jer je mile dodo ekskluzivni zastupnik za trakotre marke zetor pa neka se njemu obrati da mu tuhne traktor, a dodo vas je opet prevslao on je sebi od tih vasih para sa kojima vi kupujete trakotre nabavio avion da prvi stigne do cilja tj do beogradskog pasaluka, a vas ce pratiti iz zraka kako se jagmite sa trakotrima jedva cekam BOSANSKU OLUJU cedo da te vidim koji ces stići na cilj hehehehehe (napomena čedo da bi imao sto bolje prolazno vrijeme i sacuvao glavu bitno ti je da zauzmes dobru startnu poziciju ;) )