Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@*_* ne znam mnogo o ANUBIH ali tebi analizatore kanala i hala moze biti cast da im ih poneki put pocistis. Mislim da ih bolje malo upoznas pa ne bi tako lajo ko ker bez gospodara. cuj liga vladara ???? jebbala ti liga maater usta. :)))
idi umi se glupane, B.M. ne zivi vani vec u Sa. I kako nadje samo B.M. da valja???? ccccccc.... Prava stvar i podrska BHAAAS,
sadasnja BANU u negativnom kontekstu je vrlo losa, i opako naopaka kopija one SANU o kojoj arlaucu glasnogovornici lige vladara1990. Cast casnom izuzetku, akademiku - gospodinu Bozidaru Maticu i posebno ostalima koji se cvrsto drze principa: \'\'Kad budale progovore, pametni zasute\'\'.
Osim Bozidara Matica, bas me zanima , ko su ti AKADEMICI NAUKE i UMJETNOSTI u BiH i iz DIJASPORE ? ono sto ja znam predratne prave akademske elite ni traga ni glasa... ljudi se ne zele ident-inficirat s \'\'dr.mr.sc.dc.prim. prof.\'\' tajkunima kojima je svanulo kad je prva puska opalila