Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po koji put krah hrvatske diplomatije
Bosna se uvijek koristila za kojekakva potkusurivanja, Turci, austrougari itd.. Da dodje do kakvog belaja oni bi nas gurali u prve redove kao Ukrajince.
Treba biti pametan i u slučaju kakvog rata samo se skloniti nek prođu dalje, ne treba svoju glavu dati ni za koga.
Prosto mi vise neugodno da citam ovo profanisanje Hrvatske. Purgeri kazu da se treba boriti za Hrvate u BiH tako da bi ih se cim prije rijesili iz Hrvatske. Rasturaju tamo sistem hahaha
Legitimni po ko zna koji put na aparatima !
Republika Hrvatska zajedno sa Srbijom dugo vremena pokazuje neprijateljske namjere, kada će neko ovo javno iznijeti ? Vrijeme je da ostvarimo dobre prijateljske odnose sa Kosovom, Albanijom, Bugarskom, Mađarskom i Italijom, pa počnemo pričati o Istri, Slavoniji, Vojvodini, Sandžaku itd.
Pa Italija vam ga fino spustila neki dan 😂 a boga mi Madjari i Bugari vam nisu bas naklonjeni 😂
ako netko misli, da če politično tlačenje hrvata, trajati onda se taj grdno vara. 3. entitet dolazi. PS. 3. entitet je u sastavu BiH ako netko misli, da je to loše, nije pomislio, da BiH može ostati i brez hrvastskog dijela ako se hrvati tako odluče 😉. Vrijeme radi za hrvate, a vi razmislite jesmo li skupa ili ste protiv. Pozz
Čuvajte Istru, Dalmaciju, Slavoniju 😉
Vas boli konstitutivnost Hrvata, je li? A Hrvati su na 27% ozemlja.. doći će dan kad će te gristi prste.
Ovi hrvati su nam gori neprijatelji od srba
Po cemu su neprijatelji? 😂 nista ne rade protiv Bosnjaka nego rade da se Hrvatima vrati ono sto je Dejtonom garantovano. Konstitutivnost Hrvata ne vidim sta je tu lose za Bosnjake. N
Ali Bosnjacki fasisti hoce kontrolu iako je Federacija BiH federacija izmedju Muslimana i Hrvata a ne Bosnjaka
Ne zanosite se. Jedno su deklarativna "ohrabrenja" a drugo prijem. Za prijem Hrvatska mora dignuti ruku a to se neće desiti bez izborne reforme sa uvažavanjem zahtjeva hrvatskog naroda.
Samo ostro sa stovateljima zlocinaca iz Blajburga
Hahahahahahaha
Agresori i UZPovci na infuziji. Kako ce lagano Komsic proci dalje.
Sad će Rvati sve okrenuti kako njima paše 😂😂😂😂😂Čović lupa kao i Milanović nit ga ko sluša niti šljivi, a ko bi slušao naciste jbg!?
Znaci hrvatska diplomatija jaka koliko i moldavska, bas im se ne da jadnicima 🤣
Ajte malo logično razmislite Evo NATO nas sutra primi . Kada NATO donosi važne odluke obavijesti sve zemlje i šta recimo neko iz RS a proslijedi te dokumente dalje ? NATO u sigurno ne treba trojanski konj u vidu BiH
šta to GT nmože sa informacijama koje dobije?ionako sve špijuniranju za Srbiju a NATO neće bitne informacije ni otkrivati zbog njih, ali će ih lupiti po glavurdi budu li se qurqili!
A kao madjari,bugari i francuzi ni za zivu glavu ne doatavljaju te informacije? Bjazzziii
Ključna rečenica u svoj ovoj priči: Sigurnost zemalja koje teže da postanu članice je isprepletena s našom sigurnošću. Koliko mi njih trebamo, toliko oni nas trebaju za evropsku sigurnost.
pa šta će jedna mala beznačajna rvatska koja ima dvorsku ludu z a predsjednika
Haha, a jadna bosa Bosna nema ni ludu :D
Jadan si ti bukvo bosanska
PRIKAŽI ODGOVORE (1)