Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi mogla raditi sa danasnjom djecom nikad. Copor derista koji ne slusaju ni rodjenu majku a kamoli neki drugi autoritet.
Kad pročitaš naslov do pola. Zavod za djecu SA POTEŠKOĆAMA je u pitanju. Najobimnija knjiga koju si pročitala je vjerovatno "Ježeva kućica"
A da li ti znas da je ovo skola u kojoj se skoluju djeca sa mentalnim bolestima i poremecajima kao sto su autizam i downov sindrom, a ne skola puna Tik Tok debila. koja su zdrava? Prvo se obrazuj kakva je ustanova u pitanju pa onda komentarisi. Defektolog je osoba koja je strucna da radi sa osobama koje imaju poteskoce u razvoju i mentalne poremecaje. Udarac od defektologa upucen ka uceniku jednog ovakvog zavoda je za robiju, a ne otkaz
Kakva su danasnja djeca bude mi zao nastavnika i profesora...
ognjen begenisic, tzv “defektolog”-narkoman, bio lik na heroinu pet godina
Lik je lijeceni narkoman. Ne znam kako se uopste tu zaposlio.
Bas interesantno.Prijavila nastavnica koja nije ni bila tu niti je to videla.Nakon koliko dana je to prijavila?Ovo ima drugu pozadinu,a nastavnik nije kriv uopšte.Osveta je čudo.Da je pametan da tuži skolu na nacionalnoj osnovi.Lik je dobar čovek.
Nigdje ime i prezime nastavnika tip se zaposli u neku drugu školu i niko ne zna. Možda ko ga zaposli pod uslovom da mu se napiše razlog prestanka predhodnog posla.
Odmah nastavnik kriv, a ko zna sta se desavalo. Ako je dijete retartirano ili poluretardirano ne znaci da ne moze biti bezobrazno, neposlusno i agresivno. Kad mozes psa dresirati koristeci umjerenu silu onda mozes i djecu sa poteskocama. Uostalom, treba ih pripremiti na surovi svijet i zivot.
Evo ti si dokaz, i ne kaze se retardiran ili poluretardiran nego se kaze iebem ti sestru u zvalje na oko!
A šta ćemo sa defektolozima i defektologinjama koji su sa 40-50 godina "završili" fakultet npr u nekoj srbijanskoj vukojebini-selu i u BiH dobili posao u javnoj ustanovi da rade sa djecom? Treba li izvršiti neku reviziju tih diploma?
Ja ga ne hi izgonio ali bi naredio da njega otac djeteta napuca sakom isto onoliko puta koliko je on dijete udario on ostahe na poslu svi sretni, ali se be pitam ja 🥴
Danasnja djeca su bas bahata,daleko od tog da ovaj ima prava da dira ikog nema nek je dobio otkaz samo je glup ispao pao na provokaciju
Citaj tekst, Mjedenica je skola za djecu s poteskocama u razvoju.