Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli jesu, al u sarajevu je tuzilastvo. Mogu ja i pasos u sarajevu napraviti al je masina u banjaluci. Zato smrdo smrdis bezveze. Polako
@sarkazam090 sto je najgore nije. Ako procitas ustav RS, vidjeti ces da je glavni grad RS-a zapravo Sarajevo :-)
@sarkazam090 Koja li ce prica da se prica kada dobiju robije minimum 6 mjeseci ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Referendum je demokratsko pravo svake države i apsurdno bi ga bilo zabraniti", dodao je Nedeljko". Od kada je RS drzava?Ovaj sigurno zna sta se jos planira..Dovoljno je pratiti njihove izjave u javnosti.Sama izjava je nabolji dokaz.Ne mogu oni davati uslove gdjece se saslusati.Bili su hrabri kad su odlucivali, sada su podvili rep.
@ana.holuja.2 mi mozemo izmisljati nove rijeci.Svi dobro znamo da je nekome, koji nesto izmislja nedovoljno se suprostaviti.Taj isti ce svoje ponavljati.Ti mozes za sebe umisliti da si grofica.Pa i sama znas da bi te ljudi proglasili psihicki bolesnom,ili onoga ko misli da si ti grofica.Zalosno je, svi politicari,bez obzira ciji su nemaju pojma.Oni se najvise brinu da njima bude dobro.Zakoni se moraju poznavati,ako ih ne znas,nauciti.Vecina politicara zaposljavaju savjetnike bez znanja.
Politicar,koji je duze na vlasti,taj nema volju nesto novo zapoceti.Starim znanjem se moze poci,ostati na tome,nikako.Pratim i strane politicke dogadjaje,istim zaintersovanjem,kao nase.Primjer:Njemacka.Ona je imala decenijama jake stranke(CDU,SPD)oni gube birace.Politicare treba pratiti,ne samo za vrijeme izbora.Politicari moraju biti odgovorni za stetu,koje cine svom narodu.Bez odgovornosti politicara, ne mozes nista dobro ocekivati.Ocekivati bolja vremena,je slicno,kad sebi sam grob kopas.
"...I sve po zakonu za to sam prvi ne bi bilo ove krvi da je bilo sve po zakonu Vlast je vlast, i ja to postujem tu su paragrafi pa zagrabi nek isto je i djavolu i djakonu pa nek se zna..."
"Ovakvim stvarima se ne bi trebalo baviti imajući u vidu s čime se sve ova zemlja susreće" jako interesantna izjava s obzirom da dolazi od nekoga ko se pored svih problema ove drzave bavi referendumima koji nigdje ne vode, a podsjetite me koliko je ono utroseno na njih...
VODITE ME NA NEKU POLJANU DA SE IZVRISTIMMMMMMM AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
super pravo svake "drzave" od kada ste vi to drzava ? Valjda bi trebao biti na nivou drzave BIH da se svi izjasne posto smo svi jednaki..
BiH nije država nego protektorat. Dok god imate gubernatora (međunarodni predstavnik) i dok vam stranci čine većinu u ,,ustavnom sudu" . Vaše institucije i vaš ustav ne vrede ni 5 para.
. FOTOGRAFIJA IZ BOLNICE: Ovo je Marija KOJU JE MUZ MONSTRUM SEKAO ZILETOM. URINIRAO I VRSIO NUZDU NAD NJOM PA TERAO DA POJEDE. http://tinyurl.com/z8d9wet .
JEEBO REFERENDUM DŽIKANA DAJTEMI ŠLAUF IDE FAHRIN CUNAMI SVEČE NAS POTOPIT
VOJNO - POLICIJSKA "TAJNA" (UNIŠTENJE BRČKOG) POD NADZOROM BEOGRADA : Doznali smo da je glavni plan razaranja distrikta načelno isti kao i za kao vraćanje na ratne linije razgraničenja iz perioda od 1995-e do 2000 po slijedećoj mapi: www.google.ba/search?biw=1344&bih=718&tbm=isch&q=brčko+karta&sa=X&ved=0ahUKEwiSnN-BkeTPAhXFAsAKHcOzCLgQhyYIHQ#imgrc=jDGTPYlNo6Y05M%3A
Gdje si vidio da okrivljeni odredjuje pravila igre pravosudju? Da niste opet ugrozeni?
Predstava za mase
Mogli su, ali nisu. Ko tebe pita ďje će te saslušavat, pa ti si tu kao kriminalac čovječe, ne kao policajac! Halo!
Vođeni osnovnim prinicipima novinarstva NE SMIJETE prenostiti baljezganja osumnjičenih za krivično djelo. Poredak svake države ovisi od provođenja odluke sudova, jer onda isti i ne posotoji. NAjviši sud u BiH UStavni je zabranio održavanje refrenduma do svoje konačne odluke. Refrendum je održan, a UStavni sud je državnom tužilštvu podnio izvještaj o neizvršenju na osnovu čega je ragovalo tužilaštvo. Dakle saslušanje se vrši u jedinim prostorijama tužilaštva
Da se sudi Refrendumu , ti bi zaista bio saslušan u BAnja Luci gdje je i raspisan. Ali se sudi neizvršenjeu odluke Ustavnog suda BiH. Dakle, valjda sad znaš radi čega je optužba i ko je nadležan. A ako Srbi imaju pravo na refrendum ko 92 imaju svi pravo, eto to je generalno problem sa refrendumima u BiH ! Nakon čega uslijedi rat, prvi put nije bilo međunarodne zajednice da gasi refrendusmske požere a sad je prisutna i moraš znati da se si se bavio podmetanjem požara !
Čuj mogli su nas saslušati u BL ! Mogli su vas malo i je...
https://www.youtube.com/watch?v=bGfXqh7KiX8