Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prave već pola godine, nisu ni počeli, samo zarovili
I tako se po ko zna koji put trose novci gradjana da se naknadno opreme bespravno izgradjena naselja! Vjerovatno kao znak zahvalnosti sto su im dali glasove na izborima. Sve kuce su opste ruglo i ne zna se koja je ruznija i vise bespravna! Sta radi ta opozicija, ima li iko imalo savjesti kada ovako bahato trosi novce praveci ceste onima koji su na tudjoj zemlji napravili objekte bez ijedne dozvole?!
ODAVDE SE NAJVISE ISKOTI SDA GLASACA ZATO ZABRĐE, BRIJESCE, SOKOLJE, RAJLOVAC I BULJAKOVO TREBA PREKROJITI I DATI OPSTINI VOGOSCA I ILIDZA JER ODAVDE NAJVISE DVOZUBE STOKE I DIVLJAČI GLASA ZA SDA LOPOVE JER NI PO CEMU NE PRIPADAJU OPSTINI NOVI GRAD NITI SU TO URBANA NASELJA TO SU RURALNE VUKOJEBINI ODAKLE SU PRIJE RATA U SKOLI VOZARI DOLAZILI U GUMENIM MIKI MAUS CIZMAMA ZNACI BEZZUBA STOKA I DIVLJAC!!!
Neka ti nisi zapamtio zepe ili gumene čizme , petrolejku ili testiju ali babo ti sigurno jeste. Koliko si ti dugo u Sarajevu vidim s pika jer ti Zabrđe znaš od 1996 ili 1998 pametnjakoviću jedan.
Jel odavdje Momcilo Krajisnik?