Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpska radi, vehabijsko i Muslimansko Sarajevo u muslimanskoj federaciji za nase pare dzamije gradi(Srpske pare za Muslimanske institucije u Sarajevu,t.j. Muslimanski anti-dejtonski i neustavan sud i tuzilastvo naravljeno samo za ilegalni progon i hapsenja Srba u Republici Srpskoj i prikrivanje mudzahedinskih i Muslimanskih zlocina za vrijeme Muslimansko-Arapsko-Islamisticke agresije na BIH zarad stvarnja al-kaidine Saudijske sunni veliko-Muslimanske dzamahirije u srcu Evrope i to na nasoj Sroskoj zemlji)a Srpskim penzionerima i borcima bi od tih para sto ih Dodik daje Muslimanskom Sarajevu, jadne penzije i pomoc od 140 km, bile bar najmanje 300, 400 km, sta radite to vi Srpski poslanici u parlamentu BIH?ko vas je ovlastio da milijarde konvertibilnih maraka dajete Muslimanskim institucijama u Muslimanskom Sarajevu, dok ljudi koji su zivote dali braneci Srpsku od mudzahedina i Islamista umiru od gladi, kao i penzioneri u R.S-U, pa sudicemo vam za to prije ili kasnije, zapamtite, SRBI!!!
Jedino sto i znaju raditi u parlamentu jeste pricati i raspravljati i opet svako ode svojoj kuci, bez ikakvih rezultat ili rjesenja.
SDA opstrukcionisti opet na djelu, ma ja lako je njima zezati se sa državom i narodom, oni su obezbjedili u proteklih skoro dvadeset godina i svoje praunuke gdje su pare od stranih donacija od silnih tajkunskih privatizacija to upravo moramo pitati ove iz SDA....
kada SDA krene pricati o nezakonitosti covjek ne zna dali bi se smijao ili plakao ... izgleda da izgleda da su njihove nezakonite radnje "po zakonu", a sve ostalo, sto nima ne odgovara je nezakonito.
Sada očekujemo da SDA povuče pitanje vitalnog nacionalnog interesa ?
Ma jel' ovo i Belkić shvatio da se u Parlamentu mora pričati???
Pa oni samo i pricaju bezveze i nekakve polemike stvaraju. Ako se njih bude pitalo ovaj budzet ce se usvojiti iducegod nekada ..
Do kada ce ovi iz SDA voditi ovu svoju bolesnu politiku i kada ce prestati palamuditi okolo?? Gospodo vazno je da se Budzet usvoji !!!
za neke poput SDA je izgleda puno vaznije da se vodi demagogija nego da se usvoji budzet na vrijeme, al od njih je se na to i naviklo jer to rade vec dvije decenije
upravo tako !
Beriz Belkić mi neka politička figura, jadi moji
Nije mi jasno sto se sad prave budale s ekonomskim pokazateljima, bla bla.. k'o da su u drugoj zemlji pa ih pozv'o neko da pametuju. Usvoji taj budzet i penziju mi daj, ublehasi!