Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad srbi u RS misle... Koji su ovo debili u FBiH a za te pare su mogli organizovati neki referendum".. Hahahahahahahah
I to nije jedan nego 3-4. ahahahahahahahahaha
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
Poceti prije izbora da zelene ovcice glasaju.Onda ce radovi da se inteziviraju sa velike izbore 2018 -te a Koldzo ce otvoriti cestu za sledece lokalne ako ne umre do tad.
neće se uraditi ni jedan posto do slijedećeg proljeća, a onda dalje teško!
nece oni otvoriti xestu sve dok su Neri i njegovi cevapi zivi
e cuj ukupna vrijednost projekta je 7, EBRD je nasao nedostajucih 6!? ja imam 100KM fali mi jos 900 do hiljade da kupim auto. heheh nasa posla
BIH se izgleda gradi samo od izbora do izbora. A ovo u medjuvremenu neki privatnik složi neku zgradu i to je to.
Izgradit ce se nekad!!!
ovako su na vranduku fahro i bake po sezdeset i treci put zakopali temeljac za hidrocentralu. Moze im bit do iducih izbora.
Nigdje veze. Sada zakopao , prekosutra izbori pa do slijedećih izbora. Znamo te lopove, znamo!
kruško samo ruši i ne okreci se!!! FCS HZ
ovo sto su ko fol poceli prije par dana ide tako traljavo i sporo, a mogu tek zamisliti kad pocnu kopati za veliki kruzni tok....mislim da ce prije misija na Mars, nego sto ce ovo biti gotovo
Ako "mi" dočekivamo taj koridor "WC", ko si onda ti? Marsovac?
Razvalili su parking prekoputa pekare. Dovukli dvije mašine i to je to. Preko parkinga prekopano. biće jezero sada kada udare kiše. Voila bi trebalo sada prkirati po ulici i ometato saobrćaj. Naročito kada pukne zima. Ma, sve pametno od pametnijeg,. Niti plana ni vizije, samo da e pojavi televizija i onda mašine nazad. SDA i SBB!?!?
bager Bosnu gradi
radovi ce trajat godinama
S jednom mašinom , jednim kamionom i tri radnika brzo će završiti. Sigurno ! Koldžo svaka ti čast što cijelo ljeto nisi radio nego si sad krenuo 15 dana pred izbore. Ko bi udisao prašinu , hanume ti ! Ovako ubrzo kad krenu kiše i snjegovi brže će to ići.
Drzava Zeljo Trazite ili nudite posao? Posjetite http://idealanposao.com
Znači, imat ćemo ovaj prvi dio do predmetne zgrade, gdje je neko zaboravio napraviti zeleni val i uštimati semafore, tako da je i sporiji nego ranije, pa onda čep gdje će se svi naguravati s desne trake i praviti gužvu veću nego ranije, pa onda opet po dvije trake do AS-a? A zgrada će se brzo riješiti... Samo dok potpišu ugovore, naprave novu i isele stanare... Nekih 10-15 godina.