Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Bosnjaci smo sami sebi neprijatelji. Umjesto da ovu sramotu sto je RS otkrila oko direktora OSA e uzmemo kao pozitivnu stvar i zahtjevamo da na celo OSE sjedi skolovan covjek a ne SDA uhljeb, kriminalac, mi se bunimo i protivimo sto treba da sa jedne od najvaznije pozicije u drzavi bude smjenjen ublehas i neskolovan covjek....
@Hoschef drzi se ti sumadije jarane i brda...
bruka u kavoj sam zemlji zivio!
Bruka i sramota i njega i tog fakulteta i tolikoh godina sutnje! Sta li jos ovakvih slucajeva samo ima ?
Ja sam se u svojoj firmi vadio 10-15 godina na to da mi je diploma izgorila u bombardovanju NATO snaga na Beograd kada je moj Fakultet nastradao a studentska služba sa svim mojim prijavama i izvještajima o položenim ispitima izgorila. Al' bio ''jedan'' baš zaguljen neće ni da čuje i tako završih na birou.
JBMTS JA BI DO SAD ZAVRŠIO TAJ FAKULTET U TRAVNIKU
Zato ja necu ici na fakultet, danas ti svaki dronjo moze ponistiti diplomu 😁😁
Posebno su odvratni negativni komentari o znanju tog čovjeka kao zgrazaju se .... čovjek emeritus prof dr za oblast sigurnosti a institucije RS mu poništavaju diplomu VSS...
@HM 2011 mogli su i osnovnu školu nakon kojih 40 godina poništavati.... ovo je instrumentalizacija sistema i najveći stepen pravne nesigurnosti sve pod patronatom politike....
Čovjek raspolaže sa više znanja i iskustva iz oblasti sigurnosti od 80% ili više Univerzitetskih profesora iz navedene oblasti u Bosni i Hercegovini a ovi mu poništavaju diplomu VSS... malo je reći montaža i sramota.
Alija nam se i iz groba cinično osmjehuje.
Republika Šizofrena
Srpska posla i klasican politicki pritisak da se narusi integritet OSA.. nece to proci ako lik bude tuzavao dalje i dobice na kraju ... a kako srbija i rusi to iniciraju znak je da OSA dobro radi posao... na kraju to je diploma postdipl.studija, direktor ima zavrsen fakultet... Podrska OSA i i direktoru u daljem radu.. kad amerima i EU odgovara onda je OK..
DZABA VAM TA HAJKA, NJEMU NIKO ZNANJE NECE PONIŠTITI. HAHAHHAHA SDA-ova SELJADIJA I TAJKUNI SA DIPLOMAMA I PARAMA
OK, ako je diploma kupljena, treba je oduzeti i kazniti i kupca, ali i prodavca! To je stvar organiziranog kriminala. Nije to jedan, nego svi predmetni profesori koji su potpisali ocjene za svoje predmete. Za Osmicu se zna jer je njegova funkcija javna, a koliko nesposobnih državnih službenika posjeduje diplome dobivene na isti način???
Sud nije trebao uopće da razmatra ovo pitanje dok mu se ne dostavi dokaz da li je takav zahtjev zaprimio inspektorat i riješio po njemu, i sad odjednom smjenise i direktora i glavnog inspektora i odjednom sud već i razmotrio i riješio da odbija odlaganje izvršenja poništenja diplome. Bas me zanima koji je datum na ovom rjesenju suda..Ovo je presmiješno..
Ponistite je sta njega briga, moze on i sa srednjom skolom biti generalni najjace institucije, a uvijek ima siroku lepezu SDA fakulteta gdje moze legalno za 24 h dobiti diplomu ko sa Harvarda hahahaha
Pa pa nepismeni krimosu...
Osman Mehedagic je pošten čovjek i pobjedit će dušmane.
@miromiri pa sto posteno ne zavrsi fakultet?