Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomest ce ih dodick ko kilo smeca ako ga budu zajebavali 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Milorad, smrko rado... pa ga nazvali Milo rado smrce... kokain je cudo.
Kosovo je otvorilo pandorinu kutiju separatizma, sirom Evrope. Juce Kosovo, Krim, danas Katalonija, sutra Republika Srpska i Herceg Bosna. Ako neki misle da ce Vojvodina da se otcepi, od toga nema nista, previse je Srba tamo.
Mile vas koristio dok ste mu trebali, sada kada je pokupovao papke iz drugih stranaka i niste mu vise toliko bitni. Samo se pitam kada ce ljudi vise shvatiti da ovaj lik sa Americke crne liste na kojoj je zbog kriminala i korupcije, sve sto radi u zivotu, radi zarad vlastitog interesa.
Ooo pa sta bi? Jel se to Srbi svadaju medusobom? Pa Ronhille sine sto
Ovaj seljacki hrmpalija Dodik ,se sa ovolikom kolicinom iritantnih izjava-bljuvotina, zasigurno vec ogadio ne samo Bosnjacima nego i svom Srbskom normalnom dijelu naroda ,ako vec nisu svi pobjegli iz RS ...
Poubijajte se sto prije...
@VelikaBH Srbija do iza Anadolije, majke postojbine!