Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Zeljko samo naprijed zmaju Bosanski! @genocidasi krvavi vi niste dostojni ni rec ime naseg zmaja Zeljka! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
sejdo :rigam
duki je..bem ti sve zivo i mrtvo
mi srbende smo vlasi i nemojte nas ponižavat, jer smo več toliko poniženi da u svjetu od sramote nesmijemo ni reči šta smo jer kad rečemo smrd oni odmah skontaju a to su te smrdljivice i genocidasi pa zato vas molimo da nas zovete bilo kako samo ne srb
Ako savez nije iskren, bolje da ga nema. A koliko je iskren...to bi vidovita dzemila trebala da pogleda...
Ko to ovde koga zeza? Da prostis... kao su javno za zapadne integracije a stalno suruju sa ovi bliskoistocni...jel ovde neko glup, slijep, lud...stvarali bi osmansko carstvo sa turci...boze sacuvaj...a sve u nato...ovi savezi gdje se ne zna ko koga, zasto i kako, to lici samo na hrvatsko-muslimanski savez gdje se svi porokase medjusobno na kraju.
Jel bi to u nato ovaj usrani ljiljan sto se borio sa talibanci, a sad bi protiv talibanci? E, svasta...pod komandom tvorca islamske deklaracije. \"Nas cilj-islamizacija muslimana. Nas moto: Boriti se.Zar nije alija imao iste ideje kao talibanci, stvaranje muslimanske drzave.
govan.ce poturi.cko obično
Na optužbe da u BiH postoji 11.000 mudžahedina, portparol Ministarstva inostranih poslova BiH Amer Kapetanović odgovorio je da se radi o 11.000 naturalizovanih državljana. Broj boraca iz islamskih zemalja u bh. ratu nikada nije objavljen. Zagrebački \'Nacional\' je objavio da ih je bilo 6 hiljada. Takođe se nezna ni tačan broj naturalizovanih državljana iz islamskih zemalja, kao ni broj stranih državljan sa pasošima BiH. I svi su oni za pristup NATO-u.
U vezi navodne cestike, da ti pravoslavc mamu i sestru, a i kcerku!!! Mars!!!
MISLIM DA OVOG IDIOTA KOMŠIĆA TREBA DO KRAJA MANDATA POSLATI UAVGANISTAN A DOŽIVOTNO U NATO, JA NEĆU NI U NATO NI U AVGANISTAN I NEĆU DATI SVOJ GLAS NATO = FAŠIZAM
Sto ne dozvolite da komentiramo onu njegovu bozicnu cestitku da mu se malo nayebemo sestre i matere perfidne pogane dvolicne
kad vidim ovog gurbeta poturcenog odma mi dan krene naopako.