Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhvatit ovog Bajramovica i sve mu kosti polomiti. Ti i tvoji uhljupi unistili ste sindikate u BIH samo radi licne koristi.
@janjicar Bajramović je rak rana sindikata, to je tačno. Ali ti njegovi isti uhljupi sada žele da postave Kurića na čelo samo su to zapakovali u ovu trenutnu situaciju. A Bajramović sve zakuhao po starom dobrom receptu "Zavadi pa vladaj!" a i dalje sjedi gdje jeste inače bi do sada bio na rezervnoj klupi.
@cosmo.3.again Ma samo neka ga sklone, pa neka šepa kome hoće.
Ove i ovakve sindikate treba ukinuti odmah, sad pa sad. Radnici organa uprave tužili su Kanton zbog neizmirivanja obaveza iz plaća. Radnici su plaćali privatne advokate da se ostvari tužba jer vi niste htjeli da tužite sa vašim besplatnim advokatima u ime radnika Kanton. Hajd dobro to. Sud je donio presudu u korist radnika, sindikat opet ne provjerava izvršenje obaveza kantona prema ljudima. Koga vi u biti zastupate. Sebe i zato vas treba rasćerati govnjivom motikom.
I da dodam, borba u sindikatima se svela na unutrašnje borbe vi ste tu radi sebe samo da uzmete od radnika članarinu i da dijelite kolač. Gdje god ste se pojavili radnici su izgubili spor sa poslodavcima ili su kasnije podobijali otkaze. Povjerenici po firmama su zaštićeni ko bugojanski međedi, a rade samo za sebe i vlastitu korist. Provjerite kako su radnicima pod prijetnjom skidane sudske kamate od sporova koje su ljudi dobili protiv Kantona. Ma sikter.
Kroz sindikate plaćamo stranačke ljude kojima su interesi stranaka ispred naših.
Šatorović ima platu u sindikatu oko 4000 KM plus razne dodatke: dnevnice, gorivo, telefon....
Dokaz? Imaš je i ti za pisanje neistina.
Otići će on ali se prvo mora uhljebiti negdje u kancelariju. Nije proizvodni pogon za njega. Isto su shvatili Biber i Himzanija pa sad palamude u socijalno-ekonomskom vijeću.
I ja bih negodovao kad bi mi zagarantovanih 3500 KM mjesečno došlo u pitanje
Jbga Bajramoviću, vrijeme je da ideš. Ređo Kurić je jedini koji će to pošteno voditi i čovjek koji nije prepotentan kao ti...
Hajde što si upravu da treba da ide ali što nahvali tele koje ne zna pričati to je za anale klix-a. Treba ti dati povišicu plate za komentare.
Sindikati kao i mnoge druge stvari kod nas, sami su sebi svrha i još jedan način da se uhljebe neradnici... Treba ih zabraniti, radnici od njih ionako ništa nemaju!
HANKA PALDUM Što Svaka Žena Sanja: https://www.youtube.com/watch?v=DNtbeFwGBn4
Ismete dosta je više šuplje priče Nema gdje se nisi okoristio zahvaljujući narodu Idi i ne vraćaj se Fuj kakav licemjer