Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto nema frke, protesta, cjelodnevnih emisija? A ja, nije jos predizborna, a i ovi doktori se ne mogu bogzna povezati sa SDA, pa ono, i nije neki vazan slucaj. E, moj narode...
Nip je na vlast došao koristeci ubistvo Dženana i sad koaliraju sa Našom strankom koja štiti ubice Džene...
I mislio sam upravo na to. Bosnjaka je programiralo da se zaleti na SDA, ko bik na crvenu krpu (SDA je to naravno i zasluzila), ali nije ga programiralo da se bori protiv kriminala i korupcije ko god ih radio. I nema tu hajra, niti ce biti.
protiv velikih igraca nema borbe osim sa 9mm pa sta Bog da
Zašto su roditelji uz doktoricu Ninu nazor odveli dijete na operaciju vađenja implatanta nepoznatog porijekla ugrađenog u Zenici iako su iz bolnice Zenica rekli da se ne radi operacija? Tu se nesto krije, krive vrhunskog anesteziologa koji je imao hiljade anestezija. To zna Nina i roditelji, dok su u Zenici bikiy, pa došli u Sarajevo kad nisu mogli tamo.
popišam se ja na ovo smeće od države. za šta borci pogidoše. haram vam bilo.
Ma fuj
ovi su mi se zgadili kada su nakon smrti djevojcice prodavali majice i maske u njenom obliku. fuj !
Onda pohapsite osumnjičene i imaćete ih na raspolaganju. Ovo je užas šta rade porodici, fuj.
Pravda za nedužno dijete, ako treba i proteste pravit!
Gdje je sad seoska varalica i bure govana Muriz, Arijana, prehrabri prečasni i prepoštebi ahbabi i džematlije, gdje je Risto Hadžifejzović. Je li to život male curice manje vrijedan od Memićevog na čijoj smrti se gradila kampanja trojke i pravili dvosatni dnevnici vikendom
Tisina i sutnja dezurnih kriticara svega. Gdje je sad Memic da dodje i podrzi ovu porodicu? Gdje je Konakovic da kaze kako je njihov proces zrtva kriminalne hobotnice? Gdje su Cudicka i ostala bagra koja reaguje samo kada od toga imaju licnu korist?!
Lijepi metak.Ko bude čeko pravdu najebo je.Hadžija zakon,neće više nikad
I kako i kome vjerovati nikom davno sam rekao da vjerujem samo da me majka rodila i ništa više
Advokati su sotone u ljudskom obliku,samo pare i oni gaze preko leseva...
Ko je gledao seriju znam kako dišeš samo kao Halid (izudin bajrovic) Kalaašš u ruke i udari sa "velikima" nema druge
Ušutili se ovi iz Naše stanke. Samo vi gurajte svoje stranacke kolege, možda još koje dijete podlegne.
To vam rade sarajevski advokatsko sudski đilkosi. Marva koja misli da je Bosna od Barčaršije do Skenderije. Brzi u govoru, nametljivi, licemjerno nasmijani. Jednostavno ološi. Predmet Delimustafic se od 2017.prekida. zar je to uloga prava ili zakona? Ne. Ovdje se radi o zloupotrebi prava i zakona.