Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta tek rade kad nema kamera
Al ovo su pravi bekani ahihihihi.Zaletili se u puni kadar ko Gari Kuper i Džon Vejn :D Hapsi bandu,tjeraj 5 godina ! Ko nema u glavi ima u guzici,
Malo majku mu, maloo :(
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima li na toj akademiji uhljeba ikakav psihološki test? Mislim, znam da bez štele ne može ništa svakako, ali barem provjerite da ljude koje štelite ovakve agresivne poremećaje. Na šta ovo liči? Ta uniforma ti NE DAJE za pravo da koristiš silu kad ti se ćefne. Oduzimanje značke i 5 godina zatvora je minimum.
Slavenu su islamizirani Srbi ubili, oca i djeda u ratu. Ni danas nakon toliko godina njihopva mrznja prema Hrvatima u Hercegovini nije nis manja nego prije 25 godina.
Kakav psiholoski test, to su sve kompleksasi mali debeli. Nema srednju skolu kako treba pa ga pucaju kompleksi i glumi neku vaznu silu, kao njega trebaju da pitaju svi za sve i slusaju. Zalosno je ko sve radi h policiji
Proces protiv ovih policajaca koji jesu donekle prekoračili pravila službe se je pretvorio u nacionalističko i ustaško divljanje i navijanje "Smrt Turcima" tako da pozivam sve Bošnjačke političare a i one političare lojalne Bosni da zaštite Bošnjake u policiji HNK i da spriječe srednjovjekovni linč koji se trenutno usmjerava ka Bošnjacima u policiji.
Treba biti od 5 godina......
Pozz od raje iz Zenice🖤Sta se desi drotu koji ode u muriju?hahaha
Mogu, ali nece.
Samo zatvor za stoku! Pa neka tamo u zatvoru tuku prave kriminalce ili ce oni dobiti batine.
Trebaju i 10!! Stoka odvratna drotovska
ABD maxsimum!!!
Klosari bjedni....pačenici,napadaju slabije od sebe....skini uniformu pa udari mangupe.
treba ih suspendovati na neko vrijeme i poslati na neki popravni kasnije , ili na nizu funkciju, administracija neka. Kazna od 5 godina je previsoka.
Mogu i do 5 godina, ali neće... Daj bože da i uslovnu dobiju, i nikom ništa...
Svi mi zasere*o tu i tamo, ali ovoj dvojici gnjida je mjesto u zatvoru.
Prvo si postavite pitanje, kako je doslo da ovi ljudi budu policajci? Zar oni ne trebaju proci razne vrste psiholoskih testova prije nego li dobiju dozvolu da nose hladno oruzje, a kamo li vatreno? Veoma neprofesionalno. Sta smo drugo mogli ocekivati kada smo dobar primjer sta je korupcija. Da smo vise razvijena drzava, vjerovatno bi policajci imali okacene kamere oko grudog kosa da snimaju svaku interakciju, time bi trebali taj materijal slati u vidu izvjestaja.
KAMERICE na ramena Policajaca.Omoguciti da ova dva kretena NIKADA vise ne rade u drzavnim organima....Neka se prijave kod FOOdila na biroV, nakon odsluzenih maksimalnih 5g.
Oderite ih od robije za primjer !!! Ovo je iz ciste obijesti i bespotrebno a ovakvih je u sluzbama i previse!! Stop nasilju !!!
drot u zatvoru se neće provest dobro