Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muskarac koji digne ruku na zenu, je zauvijek ubio muskarca u sebi.
Vekebitsko,hebem ti vlašku majku koja te okotila
1. nemas pojma 2. znamo ko ke silovo u prethodnom genocidu i gdje je hrisvanstvo se pokazalo u punoj svojoj svjtlosti 3. pitaj cacu a mozes i mater kako se osjecaju kad vise da je samo u prijedoru ubijeno 102. djece.
Djikanska pojava. Vidjelo se u ratu da su masnoslavci poremeceni bolesnici kojima je rat iskljucivo sredstvo za divljacko i nasilno upraznjavanje strasti kroz silovanje i mucenje. To su bolesnici koji imaju poremecene odnose u porodici, poremecen odnos sa komsijama, poremecen svjetonazor... To je jedini narod koji u svojim narodnim pjesmama pjeva "Bice klanja, bice klanja, bice silovanja."
FUJ STOP NASILJU NAD ZENAMA
Cuj silovanje u braku? Wtf
pozdrav šupčinama iz klixa koji cenzurišu komentare
Ma jok nema toga kod nas, mi smo častan i pošten narod.
Postovani vjerski ucitelji ,svih strana,znate li vi i jedan komentar napisati bez religioznog sadrzaja, nebitno u pozitivnom ili negativnom smislu??? J... mi se koje je vjere i nacije, bitno je da je osoba dobra, sta radi i u sta vjeruje PRIVATNA STVAR. Zapamtite vi ograniceni umovi .Dosta vise!
mene svako malo žena siluje. imal kakva sigurna kuća za muškarce.
Vlasi snohače.
Ima jos budala koji vjeruju da je zena postala od muskarcevog rebra😂😂😂💊💊💊
@mahalamo kako je žena postala?
Ma sve je to relativno.. meni je jedna cura pisala nakon naseg susreta tj kafe kako zeli da je da je surovo zadovoljim, da ne kazem silujem.. mozda ostavljam takav utisak svojom pojavom, al ipak nisam siledzija.. tj bez pristanka, ne hvala..
Cak znam biti jako romantican, i morala bi postojati jaka obostrana privlacnost da bi se upustio sa nekom u neku razmjenu strasti.
@Barbarossa, ali ipak siledzija uz pristanak? 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Samo ukucajte na Youtube:Monah Arsenije o moralu,pokrivenim muslimankama i otkrivenim Srpkinjama.
50000 zena u devedestim je sistematski zlostavljano, muceno i silovano. Skoro pa niko nikada nije odgovarao za to. Ali klix palamudi na danasnji dan, kada treba da se sjecamo stradanja i zlocina u Prijedoru, pa i silovanih Prijedorcanki, o danu protiv pusenja, o "zlostavljanju" zena od strane Bosnjaka. Ono, neka ih cetnici siluju, ali ne daj Boze da je muz Bosnjak osamari. To je ipak priroritet. Stid i sram neka vas bude klix...
@TheBitanga Velebitsko Jesi li se ti skutore ikada upitao kakav bi bio tvoj zivot da nisi silovan kao djecacic od strane starijeg brata, kojeg je prije toga silovalo svesteno lice?
blueboy94 Ne pada mi na pamet da ga duvam...Sto da tvojoj mami i sestrici otimam posao. Ipak, one su sampionke u pushenju rackua....
Kontam, kakav papak i bolesnik moras biti da vjencanu suprugu silujes ...
Velebitsko. Sta ti znas sa islamom.... Bas islam zabranjuje nasilje procitaj kur AN, pa onda pricaj. A Vasa pravoslavna vjera je miroljubiva.... Sjetimo se samo Srebrenice. Onolika djeca, zene i starci... Vjera vam je samo tako ludjacko nenormalno bolesna.
Ne bi taj meni vise smio zaspati vjerujte mi 😁😁😁
@Brain_Drain ____ Deder dođi , mamu ti jeb bem ...Evo spavam i pišem ti poruku.
I sve to u zemljama gdje su svi *vjernici*