Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponosno oni stoje za dvije milje eura puca im kita za zastavu :)
Šta će naši vojnici(okupatori) na stranom tlu.
Nadam se da ce se vratiti u sanducima,prodane duse!
Ova kompletna zemlja treba da se ugleda na naše vojnike. Oružane Snage su najfunkcionalniji dio zemlje. Što se tiče toga da smo ko mi sada okupatori, bolje da naša vojska ide u mirovne misije u druge zemlje, nego da strani vojnici dolaze u mirovne misije u našu zemlju. Vrijeme je konačno da u svim aspektima - ekonomskom, političkom, vojnom...postanemo i funkcionalno dio kontinenta kojem geografski pripadamo.
Ovo,nazvati vojnicima nema nikakvog smisla, i, kako može vojnik u tuđoj zemlji još sa zastavom biti ponosan, ovo je potpuni debilizam, a od koga je nije ni čudno.
Ljudi učestvuju u mirovnim operacijama, ne dopuštaju da se ovi napaćeni i nepismeni Afganistanci sami između sebe ne pokolju. Nismo mi okupirali tu zemlju. Na kraju krajeva ratova će uvijek biti,sve dok velike sile vide profit u njima. Kakve veze ima to što musliman ratuje protiv muslimana,ko da je prvi put, pa Francuska i V.Britanija su ratovale 100 godina,Njemačka pokorila pola Evrope mislite da su razmišljali o vjeri. Nekad je potrebna okupacija neke zemlje da donese nove ideje,napredak,žao mi je tih arapskih zemalja imaju diktatore na vlasti koji tretiraju vlastite građane ko socijalne slučajeve konstantno ih uče da im država daje sve. Zato kad treba nešto napraviti uvijek strani radnici dolaze u te arapske zemlje,zato što Arapi nisu naučili da rade. Tek ih tužna sudbina čeka kad im nestane nafta,vidjet će da te njihove ogromne zgrade nikog ne privlače,tek su se u zadnjih 5 godina probudili iz sna i počeli da ulažu u znanje.
Bravo Bosanska vojsko kapa dole!
Ovo je posao i zanimanje kao svako drugo, ostavite se politickih i ideoloskih komentara, radis svoj posao koji ima cijenu. Momci profesionalno odradjuju posao koji je BiH dobila na trzistu. Drzava ima politicki interes, a vjerovatno i ekonomski. Stvar je jednostavna, sa nama ste ili ste protiv nas, nema nesvrstanih. Nekoliko hiljada bosanaca i hercegovaca je sirom tog dijela svijeta, zaradjuju novac, nema tu emocija, interes je vjecan. Sretno momci!
Ako mista, barem su zastavu ispravno okacili
koliko ubijete avganistanasa danas?
super bh vojnici. kako ponosno branite nase interese u afganistanu.
Gdje je ponos u pomoganju okupatora? Gdje ponos u čuvanju guzice američkih debeloguzaca koji svako malo ubijaju afganistansku dječicu? Gdje je ponos pomagati zulumćarima koji su se skupili pod vjerovali ili ne 48 zastava da ratuju protiv jednog od najsiromašnijih naroda na svijetu? Nema tu ponosa,ima samo sramote,i to u količini kakvu ni jedno mjerilo ne može izmjeriti. PONOSNI su sinovi ISLAMA u Afganistanu koji se gotovo goloruki bore protiv 48 DRŽAVA svijeta. "Ponos pripada Allahu,Poslaniku i vjernicima,a licemjeri to ne znaju." (63:8; Kur'an) Sram da vas bude krstaški poslušnici,neka vas stigne dova svakog potlačenog muslimana Afganistana,pa da nam se u Bosnu u vrećama vratite,Allah vas pobio rukama mudžahida Afganistana.Amin.
Talibe imam dobar ruksak za tebe i stari "pretis lonac"...pa rekoh može ti poslužiti.Pičkice...ovo da te malo napujdam...
Mogu ti srediti da odeš u Afgan pizdo jedna sereš ovdje "slova" o Allahu a nisi dostojan ni ime mu izgovoriti.Kuš malac ,propuštaš časove geometrije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hahahaha eh sto se dobro ismijah. Clanak napisan u komesarskom Mirko i Slavko stilu ranih sedamdesetih proslog vijeka... Pa mislim...stvarno je previse, pa cak i za naruceni propagandni clanak. Jel vi kvazi novinari stvarno mislite da ce neko ovo shvatiti ozbiljno? Ako je clanak napisan u satiri, onda skidam kapu, ali trebali ste onda to naznaciti...
Nama je cini mi se sudjeno da ratujemo ili za pare ili za zlatne kasike...
svaka vam cast ljudovi nasi !