Gdje je ponos u pomoganju okupatora? Gdje ponos u čuvanju guzice američkih debeloguzaca koji svako malo ubijaju afganistansku dječicu? Gdje je ponos pomagati zulumćarima koji su se skupili pod vjerovali ili ne 48 zastava da ratuju protiv jednog od najsiromašnijih naroda na svijetu? Nema tu ponosa,ima samo sramote,i to u količini kakvu ni jedno mjerilo ne može izmjeriti. PONOSNI su sinovi ISLAMA u Afganistanu koji se gotovo goloruki bore protiv 48 DRŽAVA svijeta. "Ponos pripada Allahu,Poslaniku i vjernicima,a licemjeri to ne znaju." (63:8; Kur'an) Sram da vas bude krstaški poslušnici,neka vas stigne dova svakog potlačenog muslimana Afganistana,pa da nam se u Bosnu u vrećama vratite,Allah vas pobio rukama mudžahida Afganistana.Amin.
Talibe imam dobar ruksak za tebe i stari "pretis lonac"...pa rekoh može ti poslužiti.Pičkice...ovo da te malo napujdam...
Mogu ti srediti da odeš u Afgan pizdo jedna sereš ovdje "slova" o Allahu a nisi dostojan ni ime mu izgovoriti.Kuš malac ,propuštaš časove geometrije.
Prikaži sve komentare (29)