"BiH - razglednica iz pakla"
0
Naša zemlja među 60 najneuspješnijih u svijetu
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
balyije, nisu vam još obračunali onaj vehabijsko-teroristički napad na policiju u bugojnu. inače bi ste izašli među top 5. muaaaahhaahahahahah.... majke vam ga nabijem poturčene u po brljavog šuppka.
pa 60. mjesto..zlatna sredina..taman..
to najneuspješnijih citajte najteroristickih.
A u kojoj si se ti pripizdini, jadan, obrazov\'o? Ko te (ni)je naucio da se neobrazovan pise zajedno, te da je bitna i velika razlika izmedju Đ i DŽ? To sto tipkas velikim slovima, to ti jos mogu i progutati, valjada hoces da nam porucis da ti i izvan virtualnog svijeta galamis, valjda ti to jedini nacin da te neko cuje!
amerika nam je i nametnula ovakvu \"državu\", a sad se kao snebivaju omg pa tamo je haos
Pola zemalja Svijeta izgleda 100x gore a nisu imali rat. Lafo Indija uspješna a ljudi žive na ulicama. U BiH je manja razlika između najbogatijih i najsiromašnijih nego u većini zemalja svijeta, samo to naravno nije mjerodavno kad VoA sastavlja listu.
kvota 10,00 da cemo za koju godinu biti broj 1 i da cemo dugo cuvati tak ranking :-) za_je_b_at cemo i Federrera :-))))))
A i jesmo poletili za \"zlatnim kasikama\" he he he ovo je jos i dobro kakvi nas vode bice i gore .....
SVI SA SANDZAK GLASAJMO ZA RAONCICA A OVI NAM MOGU PUSITI..OVO JE NAS GRAD, NASA ZEMLJA ZA KOJU SMO SE BORILI I IZBORILI..KO VAM JE KRIV KAD NEMATE SLOGE NI PAMETI.. DA NIJE BILO NASE PAMETI I SLOGE VAS NE BI NI BILO.. s
al zato vam religije cvjetaju :D
@@Fantom Nije iz filmova vjeruj mi...pitaj nekog ko je tamo kad dodje ( ako dodje jer oni kazu \"skupa karta\"...ne moze se) a pogledaj malo i statistike i podatke na netu o tim ubistvima i kriminalu tamo...nemoj vjerovati samo CNN-u, oni to vjesto kriju a znaju pricati samo o tudjim problemima... ;))
Izvolite gospodo pa ponovo glasajte za Dodika, Tihica, Covica, Radoncica i slicne mafioze koji su BiH omogucili da se plasira na ovu listu. Ako za njih ponovo glasate imamo sansu da za 2 godine borimo za sami vrh sa Avganistanom, Irakom itd. Pa izvolte razmislite i glasajte.
sta ces mora bit dok je god tihica i Dodika bit ce najgora zemlja svijeta nista novo
RAN JE TERORISTICKA ZEMLJA, POD SANKCIJAMA, IRAN JE NA PRVOM MJESTU PO KRSENJU LJUDSKIH PRAVA, IRAN JE FASHISTICKA ZEMLJA .... TREBA LI TI JOS PODATAKA??? Nije ti ovo istina, ako se u ubrajanje kršenja ljudskih prava ubrajaju smrtna kazna i zaštita unutrašnjeg uređenja države ? Iran je nacionalistička zemlja u tolikoj mjeri da je baš ta Islamska republika Iran ona Perzija iz historije ?
Ja kolko\' vidim ovo je na slici Italija :D