Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vam ante ne bude voditelj onda nemojte ni pokretati program 😃
ante vam nabija komplekse XD XD XD XD XD
ante vam nabija komplekse XD XD XD XD XD
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
dzaba su pricali hrvatski na ftvu
Super bas mi je drago. Hvala Bogu pa su pokrenuli program jer ljudima treba program na njihovom jeziku. Nije mi jasno za sto to nisu uradili ranije. Fakt mi nije jasno što bi neko neko me branio da ima TV na bilo kom jeziku. Ja imam oko 200 kanala I vecinu tog me gledam pa čisto sumnjam da cu gledati I tu TV Ali ako post oko neko kome to treba neka to placa I gleda.
Glasaci,znate kome trebate zahvaliti.
Molimo subtitlove za bosanski. Hvala.
Haha xD ne trebaju ti kad pricas ionako hrvatski sa 7 drugacijih rijeci i nesto turcizama xD
@Decepticon89 Au contraire, radi se o dva u potpunosti različita jezika čiji govornici ne mogu pronaći zajedničku riječ još od 1995.
MILANOVIĆ O HDZU: Ja sam rekao što mislim o ovoj vladi o njezinom svjetonazoru - ona je kriminalna u nekim elementima, ona je neeuropska, ona je proustaška, to sad vidimo otvoreno. http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/413412/Ova-Vlada-je-kriminalna-neeuropska-proustaska.html tragedija je da HDZ forsira BiH u EU putem ustaške televizije !
kako misle podijeliti BiH i prisiliti toliko broj muslimana na takvo rješenje?
Ko ti govori o podjeli BiH, gdje si to pročitao...ovo je ba prića o privatnoj TV grupe privrednika, a ne o podjeli BiH... ala salamet
@sagitarius naivan si srećo, kad ne može kroz zakon može van zakona. Umorni smo mi od te srpsko-hrvatske politike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakva ba Naša TV ! Nijedna hrvatica neće moći ni opepelit ostrašćenoj SIlikonjari Ćamdžoć iz Dnevnika RTRS !
Konačno hrvatski kanal. I to kakav ! CITAT: Kako niko pojedinačno, ili pojedine interesne grupe, ne bi mogao utjecati na uređivačku politiku televizije NEZAVISTAN ! Čestitamo. Al trebao bi se logično i zvati NAŠA NEZAVISNA TV. Ah onda se sjetim NEzavisne Republike Srpske najdalje do 2018 i shvatim zašto je iako NAŠA TV nezavisna, nezavisnot izbačena iz naziva ! :) Da se Balije ne dosjete !
osim toga kod mene je voz.i ja Se vozim,kod vas vlak...pa SE navlacite
pa sedam jezika pricam osmi malo zamuckivam i dosta mi.
Ja sam pretplatnik Moja TV BH Telecoma tako da svakako necu gledati ovu velikohrvatsku televiziju. A oni koji imaju srbijansku Telemah, zelim im ugodno ucenje novohrvatskih jezickih skalamerija.
Mogla bi ovTV i valjat ... Hloverka je odlična novinarka.... Znači od 15.2. se moRe i njima davat ova lova za pretplatu ... ???
Ocigledno jos jedan velikohrvatski projekat.
cestitke imate svoju tv niste vise ugrozeni
E da je Smiljko nas ziv, mogu mislit sto bi mu drago bilo... idemo hrvatine iz hzhb, ima jos muda u nama...
...vazda ste kopirali srbe. oni rista "potonulog" đogu, a vi smiljka "slinavog" šagolja. svijet je zeru bolje mjesto od kada su g anapustila ta dva velikana medijskog zločina.
Hoce li bosnje razumiti sta se prica...