Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav kreten, koje poredjenje, debil za debilom
Smeće jedno, jednako veliko kao i njegov domino Fahro! 🤮
Nasa stranka je dno od stranke! Podrska Adisu ! Iznio je nesto sto drugi ne smiju i sto drugi kriju!
Njemu još nije jasno zašto ga svi napadaju i traže da se izvini. A priču je vjerovatno preuzeo od Talibana.
Kad -sila nagrne ni musko se ne moze odbraniti a ne jadne zene. Kako je lako mudrijati kad se radi o tudjoj kozi. Nije to bio govor mrznje, nego zamah gluposti i zadah beskicmenjastva u naletu karijerizma. Da cirkus bude veci, neki bi da ga sankcionisu.
Vazno da mu draga zenica nosi "dopič..." od suknjica. Kome li se dotjeruje toliko hehe
Krampa prava
Sta/kako bi pricao da mu je ne dao Bog majka ili sestra silovana?! Volio bih doticnog odalamiti samo jednom ali da prije tog skine naocare.
Netegnem ti gospođu
Po plemenskim zakonima Crne gore silovanje je dozvoljeno, a Adis ima notarski ugovor sa Crnogorcem Kepecom od 162 cm i mora ga postovati. Zalite se kod Kepeca, ispred Azrinog tornja!
Debilu jedan,odstupi sa pozicije
ŠĆEPIN KRETEN
Hebem vam sve munafičko. Peđa četalj, njemu stalo do silovanih žena?!
Arapovicu zelim da ga ubace u podrum, kakav je viđen u filmu Pulp Fiction. Mozda bi mu licno iskustvo pomoglo da prestane lupati gluposti.
Šta kaže Naša stranka o stavovima iz RS od juče
On je kreten bez daljnjeg, to stoji, ali što se vi iz vaše stranke ne oglasište povodom jučerašnjeg državnog udara delegata iz rs-a !? Ni vi, ni vaši partneri iz srpske demokratske partije? Ne da vam vaš predsjednik Vučić !?
Nisam za sankcionisanje izgovorene rijeci. Neka slobode govora, dovoljno je sto se covjek predstavi kao glup svojim govorom. Niposto sankcionisanje.