Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi opet glasajte za Bakira u oktobru.
Eto treba glasati za petu kolonu trobojkaša . Zadnje oruđe nakon sto nisu u najboljoj mjeri iskoristili tragediju porodice Memic, male Nadin i montirane afere respiratori, ostala je im je jos vjestica Nevenka Tromp, koja je sinoc bila izbezumlljena na Face tv i koja je priznala da je trazila od Bakira 2 miliona KM da ko fole zastupa tuzbu, a ustvari bitni su joj bili milioni. Zadnje oruđe trojke je vjestica Nevenka Tromp
Heheheheh Nenadovi averi konstantno na aparatima. Ovo su im posljednji trzaji pred metlom na izborima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uništio sam reviziju, ja i ? Ovce će opet glasati za mene, ja i!
Jeste li vi svjesni da je tuzba propala iz razloga kao kada student zakasni na predaju rada, jos nema ni sve sto je potrebno? Pogledajte intervju Nevenke Tromp kod Hadzifejzovica i pljunem ja vas SDA patriote u te face odvratne sta ste nam uradili, gori ste od agresora milijardu puta!!! Ugasit vam stranku treba bijedo ljudska sljam ovog drustva ste vi i vas predsjednik to dobro zapamtite
Šta je vama gospodo draga,kakav sud kakvi bakrači ,čega se god Rudlavi žuti dohvati to i uništi. Trideset godina rasparčaje državu i nitko ga od pravosuđa ne opominje,sve je to ista bagra.
Hahhaha koje manipulisanje javnosti kada su dali priznanje Trompovoj a zbog njenog ucesca u izvjestaju o Srebrenickom genocidu koji je Seselj hvalio hajmo malo nakon pet godina guslati o propasti revizije tuzbe. Dobro rece Zeljko ma hajte molim vas, nakon Mostara trebali ste se sami ugasiti
Izmetbegovići stariji i mlađi su najgora stvar koja se desila Bosnjacima. Da nije bilo njih, danas bismo vec bili u EU , ali ne oni su htjeli svoju fildzan drzavu, bas kao i Tuđman i Milosevic.
Babo krimionalac aljo zapoceo, a don bake ce sa svojom sekom dokrajciti BiH. Najveci zulumcari u istoriji BiH. Da im imalo pravde don aljine kosti ( a kamo srece da u onoj rupi na Kovacima nije nista ostalo) bi davno bile bacene na neko smetljiste u srbiji za koju je sve uradio devedesetih. A ostali smrdibegovici bi dozivjeli istu sudbinu kao i carska porodica u Rusiji.
Hajde bre prestani da jedes novna navuko si se opasno
Za ovu stranku treba glasati, vjerujem kad zaposle svoju rodbinu na budzet, da ce i ostali doci na red.
Od tuzilastva,ma daj uozbiljite se,ko ce to cekat....?
Ma nece ni cekati, ovo malo pred izbore.
Tužio Srbiju a onda poslao emisare da se izvinu predsjedniku Vučiću i da mu kažu kako od tužbe nema ništa. E moje budale, glasanje za SDA nije demokratsko pravo, već pokazatelj manjka vaše inteligencije.
Sta ce utvrdjivati kad se znako je kriv cak je to i javno priznao BAKIR IZETBEGOVIC
Valjda bi prije svega trebalo ispitati ko je kriv što nemamo kao građani BiH ljude u Predsjedništvu BiH da podrže tužbu za agresiju na našu,zajedničku državu. Dakle zašto Čović i Ivanić nisu bili za tužbu, osobito ako bi to donijelo satisfakciju i novac za agresiju. To bi bio pravi pristup, koji u osnovi se oslanja na pojedinca i građanina. Hag je u principu , kroz UZP i genocid priznao da je postojao plan Zg i Bg sa domaćim izdajnicima, unište i razore državu BiH.
Onu gospođu sto je sinoc gostovala na face tv treba pustiti ponovo pred izbore...Nas narod ce zaboravit za ovo do oktobra..Nek svi znaju ko je kriv za reviziju tuzbe
Pametan potez A izdajnike žestoko kazniti, toliko mrtvih da im oprostimo,neće moči bez kazne,
Pojeo vuk magarca sto ce reci Bookir opet zasro
NS po ovom pitanju nista ne zamjeram. Al godinu dana poslije vjecnice nastao NiP. 99,9 clanova NiPa bilo aktivni SDAci. Zvizdic jos isao ko kurir u BG da prenese Bakirovu poruku.
Pa sta ako su bili zamisli imas 10 drugova i družite se 10 godina, 5 od vas 10 ubije čovjeka i vi ostali odete, Jel to znači da ste i vi ubice?
Kad će Peđa yutel odgovarati za plasiranje lažnih informacija 1992, da je vojska po brdima tu da nas štiti?