Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjačka dječija javna kuhinja,jedina u Europi,hvala Bakire, hvala SDA
Kukić i PDA
Još jedna igra SDA da preko dječijih leđa uberu koji poen u Lukavcu iako je sve njihova krivica. Ipak, samo naprijed SDA, samo pljačkaj ovaj glupi narod jer bolje nisu ni zaslužili.
PDA je vlada
Umjesto kritike trebali ste raditi na formiranju vlasti pa učiniti konkretne korake....lako je biti general na marginama u fildzan državi
da su mogli formisati formirali bi je, ovako bi bili manjina i morali bi samo klimati glavom, jer svaku odluku hi mogli donijeti i bez njihovih ruku a u vlasti bi bili ikebana i ubili bi mogućnost da ikad pobjedi gradjanska opcija. ovako su nikad jači i ako radili u pravom smjeru za 2 tj 4 godine mogli bi fornirati vlast i na federalnom i drzavnom nivou
Ne mogu se složiti sa tom konstatacijom, nisu manjinska vlada u KS ? Trebali su pokazati principjelnost za preuzete glasove i makar u resorima koje bi preuzeli nešto promijeniti. Vlast se gradi po principu demonstracije i implementacije, na ovaj način još asocirani blisko sa turbulencijama u ljevici preko SDPa i SPDa (pokreta) prije da će umanjiti kredibilitet van Sarajeva, ali o tom po tom ništa nije nemoguće i rano je još za istinske predikcije.